Πολιτική

Φαραντούρης: ”Οποιοσδήποτε τηρεί τις προϋποθέσεις, να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

Φαραντούρης: ”Οποιοσδήποτε τηρεί τις προϋποθέσεις, να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

Πηγή Φωτογραφίας: [368773] 9ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ / 4η ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ/EUROKINISSI)

''Δυσάρεστο'' το κλίμα

Στις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής, στο συνέδριο και στους υποψηφίους για την προεδρεία του κόμματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Νικόλας Φαραντούρης, λέγοντας αρχικά πως όσα έγιναν έξω από την Κεντρική Επιτροπή και η ένταση που υπήρξε δεν ήταν κάτι ευχάριστο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος έκανε λόγο για εικόνες που δεν είναι ευχάριστες και πως το κλίμα στο κόμμα αυτή την στιγμή είναι δυσάρεστο, τονίζοντας πως επείγει να επέλθει ομαλότητα στο κόμμα.

Σχετικά με τις χθεσινές αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής ο ίδιος δήλωσε: «Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής δίνει το πλαίσιο των υποψηφιοτήτων μέχρι το συνέδριο και μέχρι τις εκλογές. Το πλαίσιο που θα πορευτούμε είναι αυτό που αποφασίστηκε εχθές. Κάποιοι είχαμε προειδοποιήσει ότι πολλά από έγιναν τους τελευταίους μήνες στο κόμμα θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη δική του υποψηφιότητα είπε: «Πιστεύω ότι ο χώρος μας χρειάζεται σοβαρότητα και εξωστρέφεια και πιστεύω πως μπορώ να τα δώσω αυτά στο κόμμα μας με την υποψηφιότητα μου».

Τέλος, όπως τόνισε, για την ώρα υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ίδιος, ο Παύλος Πολάκης, ο Σωκράτης Φάμελλος καθώς και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ συμπλήρωσε πως, όποιος τηρεί τις προϋποθέσεις, να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments