Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της εξαφάνισης

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο της εξαφάνισης

Πηγή Φωτογραφίας: [372505] ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η Κ.Ε απέκλεισε την υποψηφιότητα Κασσελάκη κι εκείνος παραπέμπει στο συνέδριο

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αξιωματική αντιπολίτευση σύμφωνα με το αποτέλεσμα των τελευταίων εθνικών εκλογών κάνει ότι μπορεί για να μην αναλάβει τον ρόλο που του έχει ανατεθεί και οδεύει ολοταχώς προς την εξαφάνιση. Η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ να αποφασίζει τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές και εκείνος, το βράδυ του Σαββάτου (12/10), έδειξε προς το συνέδριο του Νοεμβρίου κι εκείνος με τη σειρά του παραπέμπει το θέμα στο συνέδριοο του Νοεμβρίου!

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ μετά την απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του με κόκκινο περίγραμμα, που είχε τις φράσεις: «Είμαι εδώ» και «Η φωνή μας είναι το Συνέδριο».

Η απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κασσελάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο της πολιτικής απόφασης θα έχει ονομαστική αναφορά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος και θα αναφέρεται σε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με υποψηφιότητα. Ειδικότερα, η Κεντρική Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία την απόφαση στην οποία διαπιστεύθηκαν ως παρόντες, 151 μέλη του οργάνου. Η πολιτική απόφαση ψηφίστηκε ομόφωνα και στην συνέχεια έγινε ψηφοφορία για την τροπολογία επί της πρότασης Μουζάλα για απόρριψη της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

Η τροπολογία είχε ονομαστική αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, κάτι το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία καθώς δεν έγινε επίσημη καταμέτρηση όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, ενώ για 138 υπέρ κάνουν λόγο ανεπίσημες πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί πως με την ονομαστική αναφορά διαφώνησαν 12 μέλη.

Πηγή: Militaire

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments