Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: 130.617 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα στον β’γύρο των εσωκομματικών εκλογών

ΠΑΣΟΚ: 130.617 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα στον β’γύρο των εσωκομματικών εκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: Δεύτερος γύρος για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. Στιγμιότυπο από το εκλογικό κέντρο στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ηδη οι δύο υποψήφιοι ψήφισαν σε Ίλιον και Αθήνα, στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

Σε εξέλιξη είναι ο β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας, διεκδικούν την προεδρία του κόμματος.

Ηδη οι δύο υποψήφιοι ψήφισαν σε Ίλιον και Αθήνα, στέλνοντας ο καθένας το δικό του μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΚΑΠ μέχρι τις 11:00 το πρωί ψήφισαν 62.023 φίλοι και μέλη του κόμματος, με την συμμετοχή να είναι κατά 5,55% μειωμένη σε σχέση με την πρώτη Κυριακή. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον α’ γύρο μέχρι αυτήν την ώρα ανερχόταν σε 65.671.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στις 10:30 και στις δηλώσεις του ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΣΟΚ. «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο και προσπάθεια. Και θέλω να ευχαριστήσω γι’αυτό τους χιλιάδες ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας για την μεγάλη, προοδευτική δημοκρατική παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού, για μια πατρίδα πιο ισχυρή και μια κοινωνία πιο δίκαιη», είπε στη δήλωσή του.

O Χάρης Δούκας ψήφισε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Αθήνας, όπου έκανε την εξής δήλωση: «Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε μια ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία. Αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, ανοικτό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments