TRAVEL ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Tα 6 ελληνικά νησιά με την καλύτερη νυχτερινή ζωή

Tα 6 ελληνικά νησιά με την καλύτερη νυχτερινή ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, economistas.gr

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τους ζεστούς ανθρώπους της, την αρχαία κληρονομιά, τη κουζίνα της, αλλά και για την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Η Ελλάδα είναι γνωστή για τους ζεστούς ανθρώπους της, την αρχαία κληρονομιά, τη κουζίνα της, αλλά και για την έντονη νυχτερινή της ζωή.

Και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι Έλληνες λατρέυουν την διασκέδαση. Από τη Μύκονο μέχρι την Κέρκυρα, εδώ είναι τα κορυφαία ελληνικά νησιά για νυχτερινή ζωή, όπως τα παρουσιάζει το Culture Trip.

Μύκονος Πιθανώς ο πρώτος προορισμός που σας έρχεται στο μυαλό όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή των ελληνικών νησιών είναι η Μύκονος, στις Κυκλάδες.

Το κοσμοπολίτικο νησί, που συχνά αποκαλείται η Ίμπιζα της Ελλάδας, διαθέτει πολυάριθμα διάσημα μπαρ και κλαμπ, όπου μπορείτε να συναναστραφείτε με διασημότητες και ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Καθώς η νύχτα πέφτει, η περιοχή μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο πάρτι, με τα beach bars και τα κλαμπ να έχουν την τιμητική τους.

Ιος Το κυκλαδίτικο νησί της Ίου, ανάμεσα στη Νάξο και τη Σαντορίνη, έχει επίσης καλή φήμη ως νησί των πάρτι, αλλά με πιο χαλαρή ατμόσφαιρα. Ωστόσο, μην μπερδεύετε αυτή τη χαλαρή συμπεριφορά με ανιαρά πάρτι. Στη Χώρα, η νύχτα δεν τελειώνει ποτέ, με πληθώρα μπαρ και κλαμπ, ενώ ο Μυλοπότας είναι γνωστός για τα μεγάλα πάρτι στην παραλία.

Ζάκυνθος Το νησί του Ιονίου, η Ζάκυνθος, με τις εκπληκτικές παραλίες της, αποτελεί επίσης σημαντικό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης. Θα βρείτε ωραία μπαρ στην πόλη της Ζακύνθου, αλλά αν προτιμάτε τα dance clubs, το Τσιλιβί και ο Λαγανάς είναι σίγουρα δύο μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε. Το Τσιλιβί είναι ένα πολυσύχναστο θέρετρο στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού. Με την πληθώρα κλαμπ και μπαρ, το Τσιλιβί έχει πάντα κάτι για να ικανοποιήσει μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων που διασκεδάζουν. Αλλά αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές είναι ο Λαγανάς, στο νοτιοδυτικό τμήμα, ο οποίος διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό κλαμπ και μπαρ με δυνατή μουσική.

Σκιάθος Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η Σκιάθος, το πιο πολυσύχναστο νησί των Σποράδων, είναι το αγαπημένο των partygoers. Ενώ το νησί έχει πολλές γοητείες, όπως ήσυχα χωριά, όμορφες παραλίες και ένα καταπράσινο εσωτερικό, το νησί και κυρίως η Χώρα, η κύρια πόλη, σφύζουν από ζωή. Υπάρχουν δύο κόμβοι, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής μετά τη μαρίνα, στην ανατολική πλευρά της Χώρας, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο, η οποία είναι γεμάτη με μπαρ και κλαμπ. Υπάρχει επίσης το κέντρο της πόλης, όπου, κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, τα μπαρ στην οδό Πολυτεχνείου γεμίζουν με κόσμο. Δεν σας αρέσει η μουσική σε ένα σημείο; Μην ανησυχείτε- πηγαίνετε στο επόμενο απέναντι.

Κως Η Κως είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Δωδεκανήσων όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή, με μεγάλη ποικιλία από κλαμπ και μπαρ που καλύπτουν όλα τα γούστα. Συγκεντρωμένα σε δύο δρόμους στην καρδιά της κεντρικής πόλης, τα μπαρ και τα κλαμπ φιλοξενούν ξέφρενα πάρτι κάθε βράδυ κατά την περίοδο αιχμής. Έξω από την κύρια πόλη, η Καρδάμαινα, δημοφιλής προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες, έρχεται δεύτερη όσον αφορά τα πάρτι- υπάρχουν επίσης μερικά νυχτερινά κέντρα και μπαρ στο Τιγκάκι και τον Άγιο Στέφανο.

Κέρκυρα Η Κέρκυρα μετρά επίσης μερικά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Ενώ μπορείτε να βρείτε πολλά κλαμπ και μπαρ στην Παλιά Πόλη, σίγουρα θα ζήσετε φοβερά πάρτι στον Κάβο και στο Σιδάρι. Και τα δύο φημίζονται για την έντονη νυχτερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων κλαμπς και beach bars.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments