Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αυτές τις επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Αυτές τις επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//ΑΕΚ: Αυτές τις επιστροφές περιμένει ο Αλμέιδα

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ
Οι παίκτες της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, πριν ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι των «δικεφάλων».
Ο Αργεντινός τεχνικός υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ, οι οποίοι έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Οι Πέτρος Μάνταλος και Λάζαρος Ρότα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελλάδος και θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Τις επόμενες ημέρες θα τεθούν στη διάθεση του Αλμέιδα και οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» διεθνείς σύμφωνα με το novasports.gr και το Θωμά Ναλμπάντη.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ελίασον: Το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ – Είναι απόλαυση που η ομάδα έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες

Ο Νίκλας Ελίασον είναι με την Εθνική της χώρας του αυτές τις ημέρες και αφού πρώτα έπαιξε σε όλο το παιχνίδι στο 2-2 με τη Σλοβακία, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τη Εσθονία.

Ταυτόχρονα οι Σουηδοί και συγκεκριμένα η Aftonbladet αναφέρουν για τον χαφ της ΑΕΚ ότι ενδιαφέρουν έχουν δείξει ένας σύλλογος του MLS, μία ομάδα από τη Γερμανία και μια ακόμα από τη Μέση Ανατολή!

Ο ίδιος ο Ελίασον όμως απάντησε σε όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια, τονίζοντας τους Σουηδούς ότι επικεντρώνεται μόνο στην ΑΕΚ: «Δεν έχω ιδέα. Επικεντρώνομαι μόνο στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και ότι πρέπει να κάνουμε καλά πράγματα. Για να πάω όσο καλύτερα γίνεται τόσο με την Εθνική ομάδα όσο και με τον σύλλογό μου».

Απο εκεί και πέρα ο Ελίασον αναφέρθηκε στον πρόωρο αποκλεισμό της ΑΕΚ απο την Ευρώπη και τη συνέχεια που έχει στόχο τον τίτλο: «Δεν καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν, αλλά η ομάδα πάντα στοχεύει να είναι εκεί. Ήταν απογοητευτικό που συνέβη τόσο νωρίς στη σεζόν, αλλά η προσοχή είναι τώρα μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Όσο για το αν τον φοβίζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να σκεφτεί να πουλήσει παίκτες τον Γενάρη εξ αιτίας του ότι δεν αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διαθέτει ένα τόσο μεγάλο ρόστερ, ο Ελίασον συμπλήρωσε: «Όχι, δεν με ανησυχεί. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και ο σύλλογος έχει επενδύσει πολύ σε καλούς παίκτες. Είναι απόλαυση. Θέλεις να έχεις μια υψηλού επιπέδου και ανταγωνιστική ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments