Αθλητισμός

Αλμέιδα: Ξανά πρώτο θέμα στα Μεξικανικά media [vid]

Αλμέιδα: Ξανά πρώτο θέμα στα Μεξικανικά media [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αλμέιδα: Ξανά πρώτ θέμα στα Μεξικανικά media [vid]

Τον… χαβά τους οι Μεξικάνοι

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η διάδοχη κατάσταση στον πάγκο των ερυθρόλευκων της Γουαδαλαχάρα, φέρνει στη βιτρίνα το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, που ήταν ο τελευταίος προπονητής με τον οποίο η Τσίβας πήρε πρωτάθλημα αφού ακολούθησαν εννέα αποτυχημένες επιλογές τεχνικών.

Στο Μεξικό τονίζουν ανοιχτά πλέον πως ο Πελάδο αποτελεί τη βασική επιλογή της διοίκησης της Τσίβας για το καλοκαίρι, συμπληρώνοντας βέβαια πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς δεν είναι απλό το να αφήσει το πρότζεκτ της Ευρώπης και της ΑΕΚ. «Ο Αλμέιδα είναι κορυφαία επιλογή για την Τσίβας αλλά έχει σημαντικό μισθό στην ΑΕΚ.

Γίνεται λόγος έτσι για το πόσο περίπλοκο θα ήταν να φύγει ο Αλμέιδα από την Ελλάδα από τη στιγμή που υπάρχει η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η υψηλή ρήτρα που έχει με την ΑΕΚ οφείλεται στην επέκταση του συμβολαίου: έως το 2028 εκτός από τον σημαντικό μισθό που λαμβάνει.

Έτσι αυτοί οι λόγοι μπορούν να είναι ένας παράγοντας για να μην δούμε τον Αλμέιδα ως επιλογή στην Τσίβας την επόμενη χρονιά», τονίζεται σχετικά απο τους Μεξικανούς. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments