Αθλητισμός

Αταμάν: «Επικίνδυνο το ματς με την Παρί…»

Αταμάν: «Επικίνδυνο το ματς με την Παρί…»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αταμάν: «Επικίνδυνο το ματς με την Παρί...»

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν

Όλα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με  την Παρί: «Έχουμε “διαβολοβδομάδα” με δύο παιχνίδια στη σειρά και πρέπει πρώτα να σκεφτούμε την Παρί. Είναι η πρώτη τους χρονιά στην Euroleague και μπορεί να έχουν χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά έδειξαν ότι έχουν ικανότητες. Έχασαν στο τελευταίο λεπτό με τον Ερυθρό Αστέρα και έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, παίζουν γρήγορο μπάσκετ. Ο Σορτς είναι το κλειδί τους στην επίθεση και θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί πιστεύω ότι για όλες τις ομάδες τα εκτός έδρας ματς με την Παρί θα είναι πολύ δύσκολα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν είναι ξεχωριστό το παιχνίδι κόντρα στην «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης: «Ολα τα παιχνίδια για εμάς είναι επικίνδυνα και για τους αντιπάλους μας ένα παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Θα είναι ξεχωριστό παιχνίδι για όλους».

Για την κατάσταση του Γιούρτσεβεν: «Ο Γιούρτσεβεν είναι καλά. Χθες έκανε ατομική προπόνηση. Πιστεύω ότι αν δεν συμβεί κάτι στην σημερινή προπόνηση θα παίξει. Σήμερα θα προπονηθεί με την ομάδα».

Για το ματς με την ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικό γιατί το κίνητρο στην Euroleague είναι διαφορετικό. Στο Βερολίνο παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κόντρα στην Μπάγερν παίξαμε καλό μπάσκετ. Στο πρωτάθλημα είναι κάτι που έγινε και πέρσι. Μετά τα ματς της Euroleague βλέπετε ότι πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα όταν επιστρέφουν στα πρωταθλήματα των χωρών τους. Είχαμε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε σε ένα άδειο γήπεδο και δεν βρήκαμε κίνητρο. Σε ατομικό επίπεδο η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτι. Στην Euroleague είναι διαφορετικό. Θα παίξουμε στο Παρίσι και στη Μαδρίτη μπροστά σε 15.000 κόσμο και το κίνητρο και η υπευθυνότητα θα είναι διαφορετική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments