Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιστρέφει νωρίτερα ο Κάρμο στου Ρέντη και αυτός είναι ο λόγος

Ολυμπιακός: Επιστρέφει νωρίτερα ο Κάρμο στου Ρέντη και αυτός είναι ο λόγος

Πηγή Φωτογραφίας: [372287] EUROPA LEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΜΠΡΑΓΚΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Νταβίντ Κάρμο επιστρέφει νωρίτερα

Ο Νταβίντ Κάρμο επιστρέφει νωρίτερα στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και τίθεται στην διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Μπορεί η Ελλάδα να ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο «παράθυρο» του Οκτωβρίου, αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Για αυτό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ περιμένει ακόμα αρκετούς ποδοσφαιριστές ώστε να συνεχίσει αρμονικά την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Carmo (@d__carmo16)

Εκτός από τους Έλληνες διεθνείς επιστρέφει άμεσα στον Ρέντη και ο Νταβίντ Κάρμο.

O θηριώδης στόπερ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Ανγκόλας κόντρα στο Νίγηρα την Τετάρτη (16/10) και για αυτό επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα.

Ο Κάρμο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στην τελευταία του εμφάνιση με την εθνική του και συμπλήρωσε τον επιτρεπόμενο αριθμό άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα της Ανγκόλας.

Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ότι 25χρονος έχει «κιτρινιστεί» και στα δύο  τελευταία παιχνίδια με την Εθνική του την ίδια στιγμή που από την αρχή της σεζόν δεν έχει δεχθεί καμία κάρτα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments