Διεθνή

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ

«Σε όλα τα τμήματα του Λιβάνου, περιλαμβανομένης της Βηρυτού»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει «να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ, μεταξύ άλλων στη Βηρυτό», σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: θα συνεχίσουμε να πλήττουμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα τμήματα του Λιβάνου, περιλαμβανομένης της Βηρυτού», είπε ο Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη στρατιωτική βάση που επλήγη την προηγούμενη ημέρα από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έριξε η λιβανέζικη ισλαμιστική οργάνωση, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων Ισραηλινών στρατιωτών.

Χτύπημα του Ισραήλ σε πολυκατοικία στο βόρειο Λίβανο με τουλάχιστον 18 νεκρούς

Η ανακοίνωση αυτή του Νετανιάχου έρχεται λίγες ώρες μετά το ισραηλικό χτύπημα σε μικρή πολυκατοικία στο χωριό Αϊτού, στον βόρειο Λίβανο, όπου τουλάχιστον 18 άτομα έχασαντη ζωή τους.

Πρόκειται, σύμφωνα με τους Times of Israel για ένα από τα βορειότερα πλήγματα από τότε που το Ισραήλ ξεκίνησε την επίθεσή του στο Λίβανο.

Η Χεζμπολάχ έχει παρουσία κυρίως στο νότιο τμήμα της χώρας και στα νότια προάστια της Βηρυτού. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισραήλ ενδέχεται να είχε ως στόχο έναν ανώτερο ηγέτη της οργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments