Lifestyle

Ο Λιάγκας είδε τη Δανάη Παππά: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου»

Ο Λιάγκας είδε τη Δανάη Παππά: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου»

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ / www.kefaloniapress.gr

Ο Λιάγκας είδε τη Δανάη Παππά και… ξέχασε την Αντωνά: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου»

Η Δανάη Παππά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απότομη αναγνωρισιμότητα, την οποία κέρδισε μέσα από τη σειρά «Τατουάζ»

Ο Λιάγκας είδε τη Δανάη Παππά και… ξέχασε την Αντωνά: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου»
Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας της έκανε την ερώτηση: «Πώς είναι να είσαι τόσο όμορφη;».

Η  ηθοποιός γέλασε, όμως ο παρουσιαστής συνέχισε, λέγοντας: «Είσαι μία από τις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Είσαι εκπληκτικά όμορφη. Πώς το διαχειρίζεσαι; Ξυπνάς το πρωί, κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες “φτου σου, κορίτσι μου”;».

Η Δανάη Παππά απάντησε με ψυχραιμία: «Είναι σημαντικό να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά δεν ξυπνάω το πρωί λέγοντας “φτου σου, κοπέλα μου”. Κατανοώ αυτό που λες, αλλά δεν το χρησιμοποιώ ως τρόπο σκέψης».

Μεγάλος καυγάς Λιάγκα με Αντωνά: Η ενόχληση και το παράπονο της που έφερε τη “ρήξη” στη σχέση τους

Η Μαρία Αντωνά φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος πνίγηκε στην πισίνα, το βράδυ της Τετάρτης και οδήγησε σε ένταση μεταξύ τους.

Μάλιστα, η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο έγινε αντικείμενο συζήτησης στα social media και έφτασε μέχρι και στο γήπεδο, με τους φιλάθλους να εκφράζουν την οργή τους.

Ο άστοχος σχολιασμός του Γιώργου Λιάγκα που ενόχλησε τη Μαρία Αντωνά

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην εκπομπή του στον θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος και αντί να εστιάσει στο γεγονός της απώλειας, έκανε εκτενείς αναφορές στην αξία της κατοικίας, στην πολυτέλεια των επίπλων, και την εντυπωσιακή θέα του σπιτιού, σχολιάζοντας το ακριβό ξύλο τικ που χρησιμοποιήθηκε στα έπιπλα.

Όπως ήταν φυσικό, οι αναφορές αυτές προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τους Έλληνες να θεωρούν ότι οι σχολιασμοί του έδειξαν ασέβεια προς τη μνήμη του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Το αποκορύφωμα της οργής του κόσμου αποτυπώθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στον αγώνα μπάσκετ με τη Bayern, στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, όπου οι φίλαθλοι ύψωσαν πανό που περιείχε προσβλητικά μηνύματα προς τον Γιώργο Λιάγκα, δείχνοντας ξεκάθαρα την ενόχληση και την αγανάκτησή τους για τα λεγόμενά του.

Ξεκάθαρη η διαφωνία της Μαρίας Αντωνά με τη στάση του Γιώργου Λιάγκ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments