Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη για τον αποκλεισμό του: Άμεσα εφαρμοστέα & αμετάκλητη η απόφαση της ΚΕ

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη για τον αποκλεισμό του: Άμεσα εφαρμοστέα & αμετάκλητη η απόφαση της ΚΕ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη για τον αποκλεισμό του: Άμεσα εφαρμοστέα & αμετάκλητη η απόφαση της ΚΕ

Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη σημερινή του ανάρτηση για την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 12/10/2024, ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία. Το όργανο συνεδρίασε με διαπιστωμένη απαρτία, παρά τις αντικαταστατικές και απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες αποδείχτηκαν ανεπιτυχείς. Η απόφασή του αφορά τον κύριο Κασσελάκη και είναι άμεσα εφαρμοστέα και αμετάκλητη».

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Στο Συνέδριο. Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης προς τους πολίτες με νέο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαρακτήριζε μεταξύ άλλων ως πρωτοφανές στην ιστορία του τόπου και σοκαριστικό για την ιστορία της Αριστεράς ότι «η μειοψηφία των μελών ενός οργάνου απαγόρευσε στο νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να είναι εκ νέου υποψήφιος».

Το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments