Πολιτική

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά στα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή – Σαμαρά στα βραβεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Πηγή Φωτογραφίας: [372588] "ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η κοινή τους παρουσία πάντα κρύβει ένα πολιτικό μήνυμα

Άλλη μια κοινή εμφάνιση των δύο πρώην προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργών, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά καταγράφεται απόψε αυτή τη φορά στα Βραβεία “Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας” από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η εμφάνιση των δυο πρώην πρωθυπουργών σχολιάστηκε ήδη πριν πραγματοποιηθεί. Πρώτος έφτασε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κώστα Καραμανλή να φτάνει περίπου μισή ώρα αργότερα.

Οι κοινές εμφανίσεις των δυο ηγετών δεν θεωρούνται τυχαίες καθώς πάντα κρύβουν κάποιο πολιτικό μήνυμα στην συγκεκριμένη περίπτωση η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Παρόντες είναι και ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης η Όλγα Γεροβασίλη, ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παναγιώτης Δουδωνής από το ΠΑΣΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments