Αθλητισμός

Απίστευτη διάκριση για Κωστούλα!

Απίστευτη διάκριση για Κωστούλα!

Πηγή Φωτογραφίας: [372376] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η Next Generation λίστα του Guardian, η οποία κάθε χρόνο αναδεικνύει τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου

Δύο Ελληνόπουλα, ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, βρίσκονται στη λίστα των 60 κορυφαίων ποδοσφαιρικών ταλέντων που γεννήθηκαν το 2007, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Guardian. Η συγκεκριμένη λίστα, που παρουσιάζει τα πιο υποσχόμενα νεαρά αστέρια του ποδοσφαίρου, αποτελεί πλέον θεσμό και δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει τα αστέρια του μέλλοντος.

Η Next Generation λίστα του Guardian έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, αναδεικνύοντας τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου και φέτος, η παρουσία των δύο αυτών παιδιών αποτελεί δείγμα του μέλλοντος που διαγράφεται λαμπρό και για τους δύο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και ο Καρέτσας, μέσος της Γκενκ, βρίσκονται ανάμεσα σε ονόματα όπως ο Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος εντυπωσιάζει στη Μπαρτσελόνα, και ο Κέντρι Πάες, που πρόσφατα υπέγραψε στην Τσέλσι. Το γεγονός ότι δύο ποδοσφαιριστές με ελληνικές ρίζες επιλέχθηκαν σε μια τόσο ανταγωνιστική λίστα δείχνει την ποιότητα και την προοπτική τους σε διεθνές επίπεδο.

«Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία κατακτώντας το Conference League την περασμένη σεζόν, αλλά δεν αποτελεί καθόλου μικρότερο επίτευγμα η κατάκτηση του Uefa Youth League, από την νεώτερη γενιά του. Ο Κωστούλας ήταν το πιο νεαρό μέλος της ομάδας που κέρδισε την Ίντερ και την Μπάγερν Μονάχου στην πορεία της προς τον τελικό, όπου η Μίλαν νικήθηκε με 3-0», αναφέρεται στο αφιέρωμα του Guardian που συνεχίζει:

«Ο δυναμικός σέντερ-φορ σκόραρε πέντε φορές και έσωσε δύο ασίστ σε οκτώ αναμετρήσεις, κλέβοντας την παράταση με την διορατικότητα του στο γήπεδο και την εξαιρετική του ικανότητα στις μεταβιβάσεις. Καλός στον αέρα, δημιουργεί μία μόνιμη απειλή στην μεγάλη περιοχή, όμως αρέσκεται να παίζει και μακριά από αυτή χάρη στα γρήγορα πόδια που διαθέτει. Μετά από μία γεμάτη προετοιμασία, κλήθηκε στην πρώτη ομάδα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έκανε το ντεμπούτο του στο κορυφαίο επίπεδο τον Αύγουστο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments