Αθλητισμός

Euroleague: Θύμα έκπληξης ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από την Παρί [84-80]

Euroleague: Θύμα έκπληξης ο Παναθηναϊκός, ηττήθηκε από την Παρί [84-80]

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΠΑΡΙ ΠΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΕΣΟΡ//EUROKINISSI

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ματίας Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός στο Παρίσι παρουσίασε το… κακό του πρόσωπο και πλήρωσε τα πολλά του λάθη, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στη φετινή Euroleague και δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Παρί να σημειώσει μια ιστορική νίκη με 84-80. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Γάλλων στη διοργάνωση και παράλληλα κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Ματίας Λεσόρ που είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές πραγματοποίησε ο Χίφι που είχε 20 πόντους, ενώ ο Σορτς τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 7 ασίστ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού ήταν σαφώς καλύτερο από αυτό της Παρί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ήταν το ιδανικό. Οι “πράσινοι” έκαναν πάρα πολλά λάθη, πέντε στο πρώτο πεντάλεπτο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να “χτίσουν” μια καλή διαφορά και να εκμεταλλευτούν την ενέργεια που έβγαζαν στην ενέργεια τους. Ο Γκριγκόνις έδωσε προβάδισμα με 0-3, μετά η μπάλα περνούσε στον Λεσόρ που επιχειρούσε να “πληγώσει” τους συμπατριώτες του, αλλά ο Γιαντούνεν κράταγε κοντά στην ομάδα του, 7-9, στο 5’ με καλάθι του Ντίνου Μήτογλου.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου δεκαλέπτου ο Μάλκολμ έδωσε προβάδισμα στην Παρί με σουτ τριών πόντων, 10-9 και στη συνέχεια η αναμέτρηση έγινε ένα παιχνίδι του Χίφι κόντρα στον Μπράουν. Ο περιφερειακός των Γάλλων ήταν εξαιρετικός και “οδηγούσε” εκ του ασφαλούς την ομάδα του, η οποία προηγήθηκε και με 5 πόντους, 17-12. Την ίδια ώρα όμως ο Λορένζο Μπράουν ανέλαβε να απαντήσει και με 7 προσωπικούς πόντους και σωστές επιλογές στην επίθεση η διαφορά έπεσε στους 2 πόντους, 21-19 με το τέλος του δεκαλέπτου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments