Διεθνή

Πενσυλβάνια: Ο Τραμπ έβαλε να παίξουν μουσική και χόρευε επί σκηνής μετά τις λιποθυμίες οπαδών του

Πενσυλβάνια: Ο Τραμπ έβαλε να παίξουν μουσική και χόρευε επί σκηνής μετά τις λιποθυμίες οπαδών του

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot https://www.youtube.com/@AssociatedPress

Δύο φορές διεκόπη προεκλογική συγκέντρωση του Ντόνλαλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια λόγω λιποθυμίας οπαδών του και τελικά έληξε πρόωρα, αφού όμως προηγουμένως ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος το έριξε στον χορό.

Η συγκέντρωση του Τραμπ στο Όουκς της Πενσυλβάνια – πολιτείας κλειδί στην κρίσιμη μάχη των προεδρικών εκλογών – οργανώθηκε σαν ένας διάλογος με το κοινό με ερωταπαντήσεις και συντονίστρια την ρεπουμπλικανή κυβερνήτη της Νότιας Ντακότα και θαυμάστρια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Κρίστι Νοέμ.

Αλλά μετά από μισή ώρα κι αφού το κοινό είχε θέσει σειρά ερωτήσεων, ένας οπαδός του Τραμπ λιποθύμησε με τον 78χρονο μεγιστάνα να ζητά να παίξει από τα μεγάφωνα το «Ave Maria» – που συνήθως χρησιμοποιείται σε γάμους και κηδείες – όσο οι νοσοκόμοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο άτομο που έχασε τις αισθήσεις του.

Οι… παραγγελιές και ο χορός του Τραμπ Λίγη ώρα αργότερα, στην άλλη πλευρά της σκηνής λιποθύμησε και δεύτερο άτομο με τον Τραμπ και τη Νοέμ να ρίχνουν την ευθύνη στην αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στην αίθουσα και να ζητούν από το προσωπικό ασφαλείας να ανοίξουν τις πόρτες. Ο Τραμπ προσπάθησε μάλιστα να αστειευτεί, σύμφωνα με το ABC News, λέγοντας ότι η ζέστη διευκολύνει την απώλεια βάρους: «Εγώ προσωπικά το απολαμβάνω. Μπορούμε να χάσουμε βάρος. Αλήθεια σας λέω, έτσι χάνεις βάρος. Μπορούμε να χάσουμε δύο-τρία κιλά».

Η εκδήλωσε τέλειωσε πρόωρα, αλλά ο Τραμπ παρέμεινε στη σκηνή. «Θέλεις κανείς άλλος να λιποθυμήσει;», ρώτησε αστειευόμενος. Ζήτησε να ξαναπαίξουν το «Ave Maria» και μετά παρήγγειλε κι άλλα τραγούδια και το έριξε στον χορό στους ρυθμούς του «Time to Say Goodbye» των Αντρέα Μποτσέλι και Λουτσιάνο Παβαρότι, του «It’s A Man’s Man’s Man’s World» του Τζέιμς Μπράουν, του «YMCA, του «Nothing Compares 2 U» και του «Rich Men North of Richmond»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments