Διεθνή

«Πράσινο» φως Νετανιάχου για αντίποινα στο Ιράν και «ανελέητο» χτύπημα στη Χεζμπολάχ

«Πράσινο» φως Νετανιάχου για αντίποινα στο Ιράν και «ανελέητο» χτύπημα στη Χεζμπολάχ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//«Πράσινο» φως Νετανιάχου για αντίποινα στο Ιράν και «ανελέητο» χτύπημα στη Χεζμπολάχ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα ξανά η ένταση στη Μέση Ανατολή

Σε συναγερμό ξανά η διεθνής κοινότητα για το «ηφαίστειο» της Μέσης Ανατολής, με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να δυναμιτίζει για μία ακόμα φορά την κατάσταση, εγκρίνοντας την επιχείρηση αντιποίνων του Ισραήλ στο Ιράν, στη βαριά σκιά και του θανατηφόρου χτυπήματος της Χεζμπολάχ με drone στην ισραηλινή στρατιωτική βάση.

Ενδεικτικό της κλιμακούμενης έντασης είναι πως σήμερα για πρώτη φορά από την έναρξη των εχθροπραξιών ισραηλινοί βομβάρδισαν τον βόρειο Λίβανο, χτυπώνας μάλιστα χριστιανικό οικισμό με απολογισμό 18 νεκρούς.

Σε μήνυμά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επανέλαβε το αίτημά του να αποσυρθούν οι ειρηνευτικές δυνάμεις τους ΟΗΕ από την εμπόλεμη ζώνη, απορρίπτοντας τις κατηγορίες ότι ο ισραηλινός στρατός τις έβαλε σκόπιμα στο στόχαστρο, χαρακτηρίζοντάς τις «εντελώς λανθασμένες».

Νωρίτερα ο Νετανιάχου κατά την επίσκεψή του στη βάση που χτυπήθηκε, διεμήνυσε ότι το Ισραήλ θα χτυπήσει όλο τον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένης της Βηρυτού, απαντώντας στις φήμες ότι υπαναχώρησε σε αμερικανικό αίτημα να μην χτυπήσει την ιρανική πρωτεύουσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments