Lifestyle

Δεν… της πάνε τα αεροδρόμια: Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη – «Ρε πάτε καλά;»

Δεν… της πάνε τα αεροδρόμια: Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη – «Ρε πάτε καλά;»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram jtouni//Δεν… της πάνε τα αεροδρόμια: Νέα περιπέτεια για την Ιωάννα Τούνη – «Ρε πάτε καλά;»

Μια νέα περιπέτεια είχε στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν επιβιβαστεί από την Αθήνα στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της, Πάρη.

Μια νέα περιπέτεια είχε στο αεροδρόμιο η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν επιβιβαστεί από την Αθήνα στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της, Πάρη.

Η Ιωάννα Τούνη, όπως αποκάλυψε μέσα από βίντεο στο Instagram της, δέχτηκε παρατήρηση από άλλο συνεπιβάτη της γιατί ο γιος της έκλαιγε και τον ενοχλούσε, πράγμα που την έκανε έξαλλη σύμφωνα με το fanpage.gr

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Είμαι μια κουρασμένη μάνα. Δύσκολες οι πτήσεις με μωρό συμπεθέρες… Και που λες περιμένω στο Lounge με τον Πάρη για την πτήση μας. Ο Πάρης γενικά είναι σε μια εξαλλοσύνη, φωνάζει, κάνει τα δικά του, αρχίζει και κλαίει. Σπάει τα νεύρα τριγύρω, το καταλαβαίνω… Κι έρχεται μια αεροσυνοδός εδάφους, γλυκύτατη κοπέλα. Δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε. Και με ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι για το μωρό….» ανέφερε αρχικά στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη.

«Της εξηγώ ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα και ότι απλά θέλει τώρα να γκρινιάξει γιατί είναι μωρό… Και τι μου λέει… Μου είπε ότι παραπονέθηκε συνεπιβάτης για το μωρό που κλαίει και να σταματήσει κάπως. Τι; Λέω μάλλον αυτός ο συνεπιβάτης δε θα έχει μωρό και ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει, έχω δοκιμάσει τα πάντα κι αν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός να έρθει να μιλήσει σε μένα και θα του απαντήσω καταλλήλως. Ρε πάτε καλά;…

Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της κι έπρεπε να μου μεταφέρει την πληροφορία αλλά, τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω; Να το φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα: Καταλαβαίνω. Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε: Αυτά είναι μέσα στη ζωή… Τι να κάνω: Να κάτσω να κλειστώ μέσα στο σπίτι για τη μια στις τόσες που θα τύχει το μωρό να κλάψει;» ανέφερε στη συνέχεια της ιστορίας της η Influencer.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments