Lifestyle

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της δημόσιο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της [pic]

Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της δημόσιο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram maria antona//Μαρία Αντωνά: Το πρώτο της δημόσιο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της [pic]

Η Μαρία Αντωνά, το μεσημέρι της Τρίτης 15/10 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Μαρία Αντωνά διανύει αδιαμφισβήτητα τις δυσκολότερες ώρες της ζωής της καθώς πριν από μερικές ημέρες έχασε την μητέρα της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει μια ανάρτηση μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως η μητέρα της αντιμετώπιζε ένα σοβαρό θέμα υγείας. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά με αποτέλεσμα η μητέρα της να φύγει από την ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA ANTONA (@maria_antwna)

Η Μαρία Αντωνά, το μεσημέρι της Τρίτης 15/10 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης για την απώλεια που βιώνει.

«Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα τόσο όμορφα σας λόγια. Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θα διαθέσουν έστω και ένα λεπτό από το χρόνο τους να σου ευχηθούν κάτι όμορφο και ζεστό ακόμα και όταν δεν σε γνωρίζουν. Σε έναν τέτοιο κόσμο μας αξίζει όλους να ζούμε», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments