Lifestyle

Νέες μηνύσεις κατά του «Diddy» -Άνδρας τον κατηγορεί ότι του είπε να γδυθεί και τον άγγιξε όταν ήταν 16 ετών

Νέες μηνύσεις κατά του «Diddy» -Άνδρας τον κατηγορεί ότι του είπε να γδυθεί και τον άγγιξε όταν ήταν 16 ετών

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.instagram.com/puffdaddy_news

Νέες αγωγές κατηγορούν τον Sean «Diddy» Combs για σεξουαλική επίθεση εναντίον έξι ατόμων, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος.

Ένα νέο κύμα αγωγών που κατατέθηκε τη Δευτέρα κατηγορεί τον Sean «Diddy» Combs για βιασμό γυναικών, σεξουαλική επίθεση σε άνδρες και παρενόχληση ενός 16χρονου αγοριού.

Τουλάχιστον έξι αγωγές κατατέθηκαν εναντίον του μεγιστάνα του χιπ χοπ σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν. Κατατέθηκαν ανώνυμα, δύο από γυναίκες και τέσσερις από άνδρες.

Είναι μέρος μιας ομάδας, όπως λένε οι δικηγόροι τους, που αποτελείται από περισσότερα από 100 φερόμενα θύματα, τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία νομικών ενεργειών εναντίον του Combs μετά τη σύλληψή του.

Του είπε να γδυθεί και τον χάιδεψε στα γεννητικά όργανα όταν ήταν 16 ετών, σε πάρτι, ισχυρίζεται άνδρας για τον Diddy

Ένας από αυτούς, ένας άνδρας που ζει στη Βόρεια Καρολίνα, ισχυρίζεται ότι ο Combs χάιδεψε τα γεννητικά του όργανα όταν ήταν 16 ετών σε ένα από τα διάσημα πάρτι του ράπερ στο Χάμπτονς του Λονγκ Άιλαντ, το 1998.

Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για την πιθανή είσοδο στη μουσική βιομηχανία, ο Combs διέταξε απότομα τον τότε έφηβο να κατεβάσει το παντελόνι του.

Σύμφωνα με τη μήνυση του άνδρα, ο Combs του εξήγησε ότι αυτό ήταν μια ιεροτελεστία για να γίνει κάποιος μουσικός σταρ, ενώ κάποια στιγμή ρώτησε τον τότε έφηβο: «Δεν θέλεις να μπεις στη δουλειά;

Ο άνδρας είπε ότι συμμορφώθηκε από φόβο, άγχος και ανισορροπία δύναμης που ένιωθε με τον Combs, συνειδητοποιώντας αργότερα ότι αυτό που είχε συμβεί ήταν σεξουαλική επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments