Lifestyle

Οικονομάκου: «Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο»

Οικονομάκου: «Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram athinao1konomakou.star//Οικονομάκου: «Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο»

«Είναι πολλές οι απαιτήσεις και το να εξασφαλίζεις καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, είναι σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» με αφορμή την νέα τηλεοπτική σειρά «Έχω παιδιά» που συμμετέχει. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για την δυσκολία του να μεγαλώνεις παιδί στην Αθήνα.

«Υποδύομαι τον ρολό της Ιωάννας Ταλάζ, είμαι παντρεμένη, έχω έναν γιο και είμαι η αδελφή της Σάρας που είναι η Ευγενία Σαμαρά. Και έχουμε μία πάρα πολύ ανταγωνιστική σχέση με την Σάρα γιατί εγώ είμαι πολύ πλούσια οπότε εγώ έχω έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής…» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✰ (@athinao1konomakou.star)

«Το να μεγαλώνει κάποιος παιδιά στην Αθήνα του 2024 είναι πολύ δύσκολο. Στη δική μου περίπτωση επειδή δουλεύω πάρα πολύ, είναι πολύ γρήγορος ο ρυθμός της ζωής, πολλές οι υποχρεώσεις, οι δραστηριότητες των παιδιών, πολλές ώρες στο σχολείο. Είναι πολλές οι απαιτήσεις και το να εξασφαλίζεις καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, είναι σημαντικό. Όσο περνάνε τα χρονιά και μεγαλώνουν τα παιδιά είναι και πιο δύσκολο» πρόσθεσε επίσης η Αθηνά Οικονομάκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments