Lifestyle

Πάολα: Στο πλευρό της ο σύντροφός της στην πρεμιέρα της στη νυχτερινή Αθήνα [pic,vid]

Πάολα: Στο πλευρό της ο σύντροφός της στην πρεμιέρα της στη νυχτερινή Αθήνα [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.instagram.com/paola_official__/?

Πρεμιέρα έκανε προ ολίγων ημερών η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, με τον σύντροφό της να δίνει το «παρών» στην έναρξη του προγράμματος για τη φετινή σεζόν.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίζεται φέτος στον εντυπωσιακό και πολυτελή χώρο Theama στην Αθήνα, έχοντας στο πλευρό της τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Νίνο.

Οι τρεις τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής στην πρεμιέρα τους την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες και δίνοντας τον ρυθμό για όσα θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά σχήματα του φετινού χειμώνα.

\

Πάολα: Η διακριτική παρουσία του γοητευτικού επιχειρηματία συντρόφου της στην πρεμιέρα της Από το πλευρό της Πάολας στην πρεμιέρα της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης, με τον οποίο η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία τρία χρόνια.

Η Πάολα έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες στην προσωπική της ζωή, με την ίδια να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη, και τον νυν σύντροφό της να έχει την απόλυτη αποδοχή της κόρης της.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης είναι επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ διατηρεί ξενοδοχεία σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Η Πάολα τα τελευταία χρόνια περνάει αρκετό καιρό στην Κρήτη, για να βρίσκεται στο πλευρό του, με τους δύο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, κάνοντας σπάνιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments