Nέα της αγοράς

Best Workplaces in Technology στην Ελλάδα: Oι 27 εταιρείες που διακρίνονται ως καλύτεροι εργοδότες

Best Workplaces in Technology στην Ελλάδα: Oι 27 εταιρείες που διακρίνονται ως καλύτεροι εργοδότες

Πηγή Φωτογραφίας: pixabay.com

Οι εταιρείες που αγαπούν περισσότερο οι εργαζόμενοι στον κλάδο της Τεχνολογίας / Πληροφορικής

Το Great Place to Work® Hellas ανακοίνωσε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου τη Λίστα Best Workplaces™ in Technology Hellas 2024 με τις εταιρείες που διακρίνονται ως οι καλύτεροι εργοδότες στην Ελλάδα στον κλάδο της Τεχνολογίας / Πληροφορικής.

Οι εταιρείες που διακρίνονται στη Λίστα επιλέχθηκαν ανάμεσα σε αυτές που έχουν συμμετάσχει στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© του Great Place To Work® και έχουν Πιστοποιηθεί για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον από τον οργανισμό, την περίοδο 8/2023 με 7/2024. Συνολικά 45 εταιρείες του κλάδου, με περίπου 6500 εργαζόμενους έλαβαν την Πιστοποίηση μέσα στη χρονική αυτή περίοδο και ήταν υποψήφιες για ένταξη στη λίστα.

Η κατάταξη βασίζεται στην ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι των εταιρειών που συμμετέχουν στην έρευνα (Trust Index score) σε συνάρτηση με τη μεθοδολογία «For All».

Στη λίστα Best Workplaces™ in Technology Hellas 2024 διακρίνονται φέτος 27 επιχειρήσεις και οργανισμοί του κλάδου, και παρακάτω ακολουθούν οι επωνυμίες τους με αλφαβητική σειρά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments