Πολιτική

Κασσελάκης: Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης, αλλά όσα ακολούθησαν [vid]

Κασσελάκης: Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης, αλλά όσα ακολούθησαν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κασσελάκης: Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης, αλλά όσα ακολούθησαν [vid]

Μιλώντας ο έκπτωτος πρόεδρός του, καταδίκασε τα όσα συνέβησαν έξω από το συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο από οπαδούς του

«Γνωρίζουν ότι αν είμαι υποψήφιος η βάση θα εκφραστεί και δεν θα χάσω. Τι θα ήταν η μεγαλύτερη αποδοκιμασία για μένα στην πράξη; Αν έχω υπάρξει τόσο κακός πρόεδρος γιατί δεν με αφήνουν να χάσω από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ; Ξέρετε τι ντροπή θα είναι για μένα να χάσω από έναν βουλευτή που ήταν υπό την ηγεσία μου; Φοβούνται την οργή του κόσμου και θα υπάρξει κύμα Δημοκρατίας. Το βλέπουν ήδη στις οργανώσεις μελών που πάνε να μιλήσουν» ανέφερε ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στο Star ο έκπτωτος πρόεδρός του, καταδίκασε τα όσα συνέβησαν έξω από το συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το περασμένο Σάββατο από οπαδούς του: «Ξεκαθαρίζω, συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τα ήθη και τις αρχές όχι μόνο της Αριστεράς αλλά της Δημοκρατίας μας, δεν είναι συμπεριφορές που με εκφράζουν. Το έχω πει και για τη ΔΕΘ που υπήρχαν δημοσιεύματα για αντιδράσεις οπαδών μου και το είπα και για την ΚΕ. Όποιος θέλει να εκφράσει τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος πρέπει να συμπεριφέρεται με σεβασμό προς τα άλλα μέλη του κόμματος».

Μιλώντας για τα όσα συνέβησαν στην Κεντρική Επιτροπή που του έκοψε το δρόμο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «138 μη καταγεγραμμένες ψήφοι, με μια Κεντρική Επιτροπή που περίμενε 5 ώρες για την απαρτία και μη ταυτοποιημένοι. Το σημαντικό δεν είναι αν η ΚΕ έπρεπε να ακυρωθεί. Δεν έχει αρμοδιότητα και εξουσία να αποκλείσει καμία υποψηφιότητα. Το Τακτικό Συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο. Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου».

Παράλληλα επιτέθηκε στην Κουμουνδούρου για τις ανακοινώσεις της: «Αυτές οι ανακοινώσεις που έχουν βγει μετά την απομάκρυνσή μου από τον χώρο εργασίας μου στο κόμμα είναι σοκαριστικές. «Το θέμα είναι λήξαν», «αμετάκλητη». Ποιος τις γράφει; Ποιος διοικεί αυτό το κόμμα. Ποιος αποφασίζει να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση που είναι ψευδής. Βάσει νόμου ένα κόμμα δεν μπορεί να είναι ακέφαλο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments