Αθλητισμός

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε θα γίνει η κηδεία του

Η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ θα γίνει στην Αγγλία

Το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο θρηνεί τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Το σοκ ήταν μεγάλο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του, με τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος να συγκλονίζουν με τις αφιερώσεις που του έκαναν στις νίκες με Αγγλία και Ιρλανδία.

Τώρα έγινε γνωστό και το πότε θα γίνει τελικά η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ. Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία την Τετάρτη στις 30 του μήνα, καθώς χρειάζονται μέρες μέχρι να ολοκληρωθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη μεταφορά της σορού του.

Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (17:30) για τη φάση των “16”, με τους “πράσινους” να αιτούνται προς την ΕΠΟ την αναβολή του ματς και τον επανορισμό του σε νεότερη ημερομηνία.

Αίτημα που αναμένεται να γίνει αποδεκτό, ούτως ώστε σύσσωμη η ποδοσφαιρική (κι όχι μόνο) οικογένεια του Παναθηναϊκού να δώσει το “παρών” στο τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο αδικοχαμένο άσο.

Στην κηδεία θα παραβρεθούν επίσης εκπρόσωποι της ΕΠΟ, αλλά και αντιπροσωπεία της Εθνικής Ομάδας, της οποίας ο Μπάλντοκ ήταν μέλος την τελευταία διετία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments