Ελλάδα

Με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών στη Νέα Κίο

Με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών στη Νέα Κίο

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά που σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών στη Νέα Κίο

Οι κάτοικοι δηλώνουν οργισμένοι καθώς η Πολιτεία κωφεύει στα αιτήματά τους για έλεγχο της κάθε είδους παραβατικότητας.

Με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά στη Νέα Κίο, που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητο της 38χρονης μητέρας των δύο παιδιών, Νάντιας Καλογεροπούλου και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Το ατύχημα που έλαβε χώρα την Παρασκευή 11η Οκτωβρίου, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει – σύμφωνα με το Live News του Mega – την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων. Γεγονός που μετέτρεψε σε προδιαγεγραμμένη τραγωδία τη σύγκρουση με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα και τον θάνατο της μητέρας των δύο παιδιών.

Ήταν 2 το μεσημέρι και η άτυχη Κυριακή πήγαινε για δουλειά με το αυτοκίνητό της, όταν τη χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Και παρά την προσπάθεια του οδηγού να πατήσει φρένο, όταν αντιλήφθηκε το άλλο όχημα, αυτό δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, που πρώτος διαπίστωσε τον θάνατο της συγχωριανής του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments