Lifestyle

Victoria’s Secret: Το λαμπερό σόου των «Αγγέλων» επιστρέφει [vid,pics]

Victoria’s Secret: Το λαμπερό σόου των «Αγγέλων» επιστρέφει [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: invision//instagram victorias secret//Victoria's Secret: Το λαμπερό σόου των «Αγγέλων» επιστρέφει [vid,pics]//Models Taylor Hill, left, Jasmine Tookes, Elsa Hosk, Adriana Lima, Behati Prinsloo, and Candice Swanepoel - Victoria's Secret Fashion Show ( 2018) ©2018 Evan Agostini

Μια πολυαναμενόμενη επιστροφή ενός θρυλικού σόου της Victoria's Secret

Το εμβληματικό Fashion Show της Victoria’s Secret «επιστρέφει» σήμερα σε μία φαντασμαγορική όπως αναμένεται γιορτή μόδας στη Νέα Υόρκη, με ζωντανές μεταδόσεις από όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Η επίδειξη πασαρέλας, η οποία παρουσιάζει τα τελευταία κομμάτια από την αμερικανική εταιρεία λιανικής εσωρούχων, ρούχων και ομορφιάς, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς πριν σταματήσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Ανακοινώνοντας την είδηση ​​της μεγάλης επιστροφής της επίδειξης μόδας, η Victoria’s Secret έκανε μια ανάρτηση στο Instagram «Διαβάσαμε τα σχόλια και σας ακούσαμε.

“Το Fashion Show της Victoria’s Secret επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε σήμερα, καθώς και όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε—την αίγλη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική ψυχαγωγία και πολλά άλλα!”

Victoria’s Secret Fashion Show 2013 (4K 60FPS AI Upscaled)

Άγγελοι σούπερ μόντελ

Οι θαυμαστές δεν θα απογοητευτούν με τα supermodels της σειράς που θα περπατήσουν όλα στην πασαρέλα με τα φτερά αγγέλου της διάσημης Victoria’s Secret.

Κορυφαίες οι θρυλικές Tyra Banks και Gigi Hadid.

Άλλα supermodels που επιβεβαιώθηκαν είναι οι Imaan Hammam , Candice Swanepoel και Paloma Elsesser.

Η Devyn Garcia, η Taylor Hill και η Mayowa Nicholas θα κάνουν επίσης εμφανίσεις, ενώ θα υπάρχει κα ελληνική συμμετοχή με την Ανθή Φακιδάρη να είναι η πρώτη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

Το μουσικο μέρος του σόου έχει αναλάβει η Cher, η οποία ήταν και η πρώτη που ανακοινώθηκε.

Ανακοινώνοντας την είδηση, η Victoria’s Secret έγραψε στο Instagram: «Είναι ένας γυναικείος κόσμος, οπότε είναι κατανοητό ότι δεν μπορείς να κάνεις επίδειξη μόδας χωρίς την ίδια τη μητέρα της μόδας — @Cher!

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα εμφανιστεί επίσημα στο Fashion Show της Victoria’s Secret 2024 στις 15 Οκτωβρίου».

Η Cher συνοδεύεται από τη σύνθεση της τραγουδίστριας της K-Pop Lisa και της Νοτιοαφρικανής σταρ Tyla.

Η λίστα με τα αστέρια για αυτό το απίστευτο σόου δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, αλλά η εκπομπή είναι γνωστή για το ότι προσελκύει πλήθος διασήμων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments