Πολιτική

Κασσελάκης: Έφτιαξε δικό του site «odikosmassyriza.gr» – «Εγγραφείτε, γίνετε εθελοντές»

Κασσελάκης: Έφτιαξε δικό του site «odikosmassyriza.gr» – «Εγγραφείτε, γίνετε εθελοντές»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Κασσελάκης: Έφτιαξε δικό του site «odikosmassyriza.gr» - «Εγγραφείτε, γίνετε εθελοντές»

Το λανσάρισμα του «δικού του» site ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένοντας στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής, επαναλαμβάνοντας το ραντεβού για το Συνέδριο.

Το λανσάρισμα του «δικού του» site ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένοντας στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, παρά το μπλόκο της Κεντρικής Επιτροπής, επαναλαμβάνοντας το ραντεβού για το Συνέδριο.

«Παρακαλώ τον κόσμο που θέλει να στηρίξει πέρα από την εγγραφή του στις ΟΜ να κάνει εγγραφή στο δικό μας site odikosmassyriza.gr» δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Το σύνθημα της νέας προσωπικής του ιστοσελίδας είναι «η φωνή μας είναι το Συνέδριο», με hashtag το «Είμαι εδώ», με το οποίο επιμένει στην υποψηφιότητά του για τις εσωκομματικές στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στη σχετική φόρμα εγγραφής για τον «δικό μας ΣΥΡΙΖΑ» ζητείται ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση ενώ υπάρχουν τα δύο ερωτήματα: «αν είστε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» και «αν θέλετε να γίνετε εθελοντής».

Σε σχετική ανάρτησή του, ο Στ. Κασσελάκης ζητά στους υποστηρικτές του να κάνουν εγγραφή και να γίνουν εθελοντές: «Εγγραφείτε! Γίνετε εθελοντές! Το site μας είναι στον αέρα. Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ. Η φωνή μας είναι το Συνέδριο. Δεν έχω τους μηχανισμούς. Είχα και έχω μόνο εσάς. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει κάτι που υπερβαίνει τα πρόσωπα: Η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα μας. Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Πάρτε τη Δημοκρατία στα χέρια σας».

«Δεν με αφήνουν να κριθώ από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ ούτε να χάσω, επειδή με φοβούνται»

Παράλληλα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα ότι «θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν αμφισβητώ την άρση εμπιστοσύνης, αποδέχομαι την απόφαση παρά την έλλειψη μυστικότητας».

Ωστόσο, επέμεινε στη θέση του ότι η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρμοδιότητα να αποκλείσει κανέναν υποψήφιο και πως τελικός κριτής πρέπει να είναι το έκτακτο συνέδριο, ως ανώτατο όργανο, με βάση το άρθρο 20 παρ. 4 του καταστατικού του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστατικά πρόεδρο και το κόμμα είναι η βάση του. Πρέπει η βάση να εκφραστεί», είπε. «Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα αναβληθεί το Συνέδριο» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί εαυτόν ακόμη υποψήφιο πρόεδρο, απάντησε πως «αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι υποψήφιος, όλοι έχουμε δηλώσει την πρόθεση να είμαστε». «Γιατί δεν με αφήνουν να κριθώ από την βάση του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Ξέρετε τι ντροπή θα είναι για μένα να χάσω από βουλευτή που μέχρι πρότινος ήταν υπό την ηγεσία μου; Δεν με αφήνουν γιατί φοβούνται», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι αμετάκλητη και πως «το θέμα είναι λήξαν», ο Στ. Κασσελάκης απάντησε, κάνοντας λόγο για «σοκαριστικές εκφράσεις», ενώ διερωτήθηκε «ποιος βγάζει αυτές τις ανακοινώσεις;».

Εξάλλου, ο Στ. Κασσελάκης, υποστήριξε ότι 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής πληρώνονται από το κόμμα και γι’ αυτό στήριξαν την απόφαση εναντίον του, παρότι διαφωνούσαν με όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο.

«Να πάνε να δουλέψουν στην ελεύθερη αγορά. Δεν είναι δυνατόν να έχω ανθρώπους που να βιοπορίζονται από το κόμμα και να συμβάλλουν στη ρευστοποίηση του κόμματος», συμπλήρωσε εμφατικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments