Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Ξαναχτύπησαν” οι Μεξικανοί για Πινέδα

ΑΕΚ: “Ξαναχτύπησαν” οι Μεξικανοί για Πινέδα

Πηγή Φωτογραφίας: [372335] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Την ώρα που ο Ορμπελίν είναι απολύτως αφοσιωμένος και ξεχωρίζει στα παιχνίδια της ΑΕΚ οι Μεξικάνοι ανακάλυψαν «πόλεμο»

Την ώρα που ο Ορμπελίν Πινέδα είναι απολύτως αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα κιτρινόμαυρα ο μεξικάνικός Τύπος επανέρχεται με νέα δημοσιεύματα. Η ιστοσελίδα Futboltotal.com δημοσίευσε μακροσκελές άρθρο για τον Ορμπελίν υποστηρίζοντας ότι «θα εξαπολύσει πόλεμο για να καταφέρει να φύγει τον Ιανουάριο από την Ελλάδα και να επιστρέψει στη μεξικάνικη Λίγκα». Το κείμενο τονίζει ότι αυτή τη φορά ο Πινέδα θα τα καταφέρει και θα γυρίσει στο Μεξικό. Προσθέτει ότι σύμφωνα με αναφορές η ΑΕΚ θα ζητήσει 20εκατ. δολάρια για να τον παραχωρήσει. Τέλος τονίζεται ότι για τον Πινέδα θα μπορούσαν να κινηθούν τέσσερεις ομάδες από το Μεξικό (Μοντερέι, Τσίβας, Τολούκα και Κρους Ασούλ) γιατί ψάχνουν παίκτη σε αυτή τη θέση. Το άρθρο δεν γράφει ότι υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον αλλά υποθέτει ότι αυτές οι ομάδες θα ήθελαν τον Ορμπελίν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Όπως αποδείχθηκε και το καλοκαίρι οι Μεξικάνοι γράφουν χωρίς να ερευνήσουν ιδιαίτερα. Μιλούν για «πόλεμο» του Πινέδα όταν ο παίκτης είναι υπόδειγμα και ξεχωρίζει με την ΑΕΚ, γράφουν για 20εκατ. μη γνωρίζοντας τη ρήτρα που έχει ο Μεξικάνος στο συμβόλαιο του από το επόμενο καλοκαίρι. Όπως έχουμε αποκαλύψει από τον Ιούνιο του 2025 ο Πινέδα μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Αμερικής (Μεξικό, ΗΠΑ κτλ) με ένα ποσό 8εκατ. ευρώ. Αν κάποια ασιατική-αραβική ομάδα θελήσει τον Ορμπελίν θα πρέπει να πληρώσει στην ΑΕΚ 10εκατ. ευρώ.

Είναι ένα ακόμα κεφάλαιο στο σίριαλ. Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες οι Μεξικάνοι έγραφαν ότι ο Πινέδα ταξιδεύει για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει και αυτός έπαιζε σε φιλικό της ΑΕΚ.

Πηγή: aek365.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments