Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μπαρτζώκας για Εφές και Πετρούσεφ

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μπαρτζώκας για Εφές και Πετρούσεφ

Πηγή Φωτογραφίας: [372679] EUROLEAGUE 2024-2025 / ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΣΦΠ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τα νέα μεταγραφικά σενάρια αποχώρησης του Φίλιπ Πετρούσεφ και το εκτός έδρας ματς με την Εφές (18/10, 20:30) σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας
Τα νέα μεταγραφικά σενάρια αποχώρησης του Φίλιπ Πετρούσεφ και το εκτός έδρας ματς με την Εφές (18/10, 20:30) σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

«Κάθε ομάδα έχει χαρακτηριστικά με βάση τη φιλοσοφία του προπονητή της και τα χαρακτηριστικά των παικτών. Η Εφές έχει πολύ ταλέντο. Έχει τρεις παίκτες σε κάθε θέση, πολλοί εξ αυτών έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Προέρχεται από δύο ήττες. Είναι πολύ σημαντικό ματς για εκείνους. Θεωρώ πως θα είναι στους δικεδικητές για το Final-4».

Για την εικόνα της Εφές: «Αυτοί οι παίκτες έχουν μεγάλη εμπειρία από τη Λίγκα. Αυτή την στιγμή το να κάνουν τρίτη σερί ήττα, δεύτερη στο γήπεδό τους, θα είναι πρόβλημα. Το ματς είναι sold-out και θα είναι δύσκολο περιβάλλον για εμάς. Κι εμείς έχουμε τις δυνατότητές μας, πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει. Στα δύσκολα διαστήματα, οι συμπαγείς ομάδες δεν το αφήνουν, εν αντιθέσει με όσες δεν είναι. Το θέμα είναι πόσο συνεπής είσαι στο πλάνο και πόσοσυνεχίζεις να παίζεις ανεξαρτήτως τα πάνω και τα κάτω στο σκορ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε, να είμαστε συμπαγείς. Μετράει πολύ να το κτίσουμε αυτό»

Για τον Πετρούσεφ και τα νέα σενάρια: «Από όσο ξέρω όχι. Όταν τελείωσε η προπόνηση διάβασα τα όσα γράφτηκαν. Να σας πω, δεν ξέρω κάτι τέτοιο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments