Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Δεν τα κατάφεραν οι πράσινοι [90-86]

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Δεν τα κατάφεραν οι πράσινοι [90-86]

Πηγή Φωτογραφίας: [372686] EUROLEAGUE 2024-2025 / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ//EUROKINISSI

Η Ρεάλ το ήθελε περισσότερο από τον Παναθηναϊκό AKTOR και κατάφερε να πάρει την νίκη με 90-86, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να επιστρέφουν στη βάση τους με δύο ήττες.

Με 0/2 “έκλεισε” τη “διαβολοβδομάδα” ο Παναθηναϊκός αφού μετά την ήττα από την Παρί στο Παρίσι ήρθε και η αποψινή από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, με 90-86.

Οι “πράσινοι” προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση μετά από το… σοκ της ήττας στη Γαλλία και τα κατάφεραν αν αναλογιστεί κανείς πως παρά το κακό τους ξεκίνημα και το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 17 πόντους, επέστρεψαν και προσπάθησαν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Ακόμα και όταν οι διαιτητές φρόντισαν να προστατέψουν τη Ρεάλ και να μην επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να πάρει προβάδισμα (με το σκορ στο 50-58, το αμυντικό του Αμπάλδε έγινε αντιαθλητικό του Ναν) οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν το έβαλαν κάτω και με κορυφαίο τον Κέντρικ Ναν “πάλεψαν” μέχρι την κόρνα της λήξης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ο Αμερικανός είχε 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χουάντσο με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ. Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο που είχε 19 πόντους, 5 ριμπάουντ για 6 ασίστ.

Πολύ κακό το ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό και πολύ καλό το ξεκίνημα για τη Ρεάλ. Οι παίκτες του Τσους Ματέο συνδέθηκαν για τα καλά με το καλάθι του “τριφυλλιού” και με το “καλησπέρα” προηγήθηκαν με 8-0 και 14-3, λίγο μετά το πρώτο τρίλεπτο του αγώνα. Ο Αταμάν έβλεπε τους παίκτες του να μην παίζουν άμυνα και να μην πάνε σωστά στις επιθέσεις με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε τριπλή αλλαγή και να βάλει στο παρκέ Σλούκα, Παπαπέτρου και Ερνανγκόμεθ και τον Καμπάτσο να κάνει το 17-5, με ένα ακόμα τρίποντο. Το 5ο σε έξι προσπάθειες για τους Ισπανούς. Ο Ερνανγκόμεθ ήταν… ζεστός για το 19-10, με τον Ναν να χάνει την ευκαιρία να μειώσει στους 7, 3:30 πριν το τέλος της πρώτης περιόδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments