Ελλάδα

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Κατεπείγουσα έρευνα για τον συρμό του προαστιακού που μπήκε στη γραμμή Μετρό

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Κατεπείγουσα έρευνα για τον συρμό του προαστιακού που μπήκε στη γραμμή Μετρό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Εισαγγελία Πρωτοδικών: Κατεπείγουσα έρευνα για τον συρμό του προαστιακού που μπήκε στη γραμμή Μετρό

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς (άρθρο 291 ΠΚ) και από ποια πρόσωπα

Μία ακόμα παραλίγο τραγωδία στα τρένα μπαίνει στο «στόχαστρο» κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Αριστείδης Κορέας, έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για το περιστατικό που συνέβη 9 Οκτωβρίου όταν για τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για το περιστατικό που συνέβη 9 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς (άρθρο 291 ΠΚ) και από ποια πρόσωπα.

Όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών», σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της, ο συρμός του Προαστιακού έλαβε εντολή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στη Δουκίσης Πλακεντίας να μπει σε λάθος σε σήραγγα του μετρό.

Ο μηχανοδηγός αντιλήφθηκε το λάθος και προσπάθησε μάταια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να επικοινωνήσει με το σταθμάρχη. Τότε έλαβε τη σωτήρια, όπως αποδείχθηκε απόφαση να ελαττώσει ταχύτητα και να προχωρήσει αργά ώστε να αντιληφθεί το λάθος η τηλεδιοίκηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments