Ελλάδα

GR-I-CE 2024:Στην Ελλάδα Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία & Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024)

GR-I-CE 2024:Στην Ελλάδα Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία & Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024)

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//GR-I-CE 2024:Στην Ελλάδα Το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία & Κυκλική Οικονομία (GR-I-CE 2024)

Υπάρχει δυνατότητα και για συμμετοχή διαδικτυακά

Απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα αναφορικά με την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία καθώς και παρουσιάσεις λύσεων για την ευρωπαϊκή ενεργειακή αυτονομία θα επιχειρήσει να δώσει το GR–I–CE 2024, το Διεθνές Συνέδριο για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας, από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2024.

Για πρώτη φορά, το GR-I-CE 2024 θα δημιουργήσει ένα δυναμικό οικοσύστημα, όπου η ανταλλαγή γνώσεων και η ανάπτυξη συνεργασιών θα ενισχυθούν μέσω παρουσιάσεων επιστημονικών εργασιών, δικτυακών εκδηλώσεων, B2B συναντήσεων και θεματικών συζητήσεων.

Το συνέδριο αυτό θα προωθήσει την ανάπτυξη της πράσινης τεχνολογίας και της κυκλικής οικονομίας, διαμορφώνοντας το μέλλον της καινοτομίας και της βιωσιμότητας.

Υπάρχει δυνατότητα και για συμμετοχή διαδικτυακά.

Το GR-I-CE 2024 διοργανώνεται από την Έδρα UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και την Κυκλική Οικονομία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), σε συνεργασία με την Mantis Beyond Innovation.

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου είναι ο Καθ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, κάτοχος της Έδρας UNESCO για την Πράσινη Καινοτομία και Κυκλική Οικονομία του ΕΜΠ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Διαχείρισης Αποβλήτων της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).

Για περισσότερες πληροφορίες: https://griceconf.eu

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments