Διεθνή

Με ένα σημείωμα, σε συνεδρίαση του ΝΑΤΟ ενημερώθηκε o υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για τον θάνατο Σινουάρ

Με ένα σημείωμα, σε συνεδρίαση του ΝΑΤΟ ενημερώθηκε o υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για τον θάνατο Σινουάρ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Με ένα σημείωμα, σε συνεδρίαση του ΝΑΤΟ ενημερώθηκε o υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ για τον θάνατο Σινουάρ

Αμερικανός αξιωματούχος, ανέφερε πριν από λίγο ότι ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, έλαβε ένα σημείωμα κατά τη διάρκεια των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες

Αμερικανός αξιωματούχος, ανέφερε πριν από λίγο ότι ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, έλαβε ένα σημείωμα κατά τη διάρκεια των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, με το οποίο ενημερώθηκε για τον θάνατο του Γιαχία Σινουάρ.

Οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν ταυτόχρονα τους αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείο Άμυνας και διαβίβασαν τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Χτύπημα του Ισραήλ στη Γάζα -Πληροφορίες ότι σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ

Ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ ενδέχεται να σκοτώθηκε σε πλήγμα στη Γάζα, ανακοίνωσαν οι IDF πριν από λίγο.

«Οι IDF και η ISA ελέγχουν την πιθανότητα ένας από τους τρομοκράτες να ήταν ο Yahya Sinwar. Σε αυτό το στάδιο, η ταυτότητα των τρομοκρατών δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί» ανέφεραν οι IDF, σύμφωνα με την Jerusalem Post.

«Πολύ πιθανό» να ανήκει στον Σινουάρ η σορός που βρέθηκε

Τρεις Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ένα από τα τρία πτώματα που βρέθηκαν στο σπίτι είναι «πιθανότατα» ο ηγέτης της Χαμάς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Axios, Barak Ravid. Πρόσθεσε ότι Ισραηλινοί αξιωματούχοι του είπαν ότι περιμένουν ακόμη την επιβεβαίωση του DNA και των δακτυλικών αποτυπωμάτων και ότι έχουν τόσο το DNA όσο και τα δακτυλικά του αποτυπώματα από την περίοδο της φυλάκισής του.

Ανεπιβεβαίωτες αναφορές στο διαδίκτυο υποστηρίζουν ότι ένας από τους ηγέτες της Χαμάς, ο Γιαχία Σινουάρ, βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τις αναφορές, η σορός του ηγέτη της παλαιστινιακής οργάνωσης φέρεται να βρέθηκε ανάμεσα σε συντρίμμια σε σημείο που εικάζεται ότι πραγματοποιήθηκε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στη συγκεκριμένη συνάντηση έδωσαν το παρών τουλάχιστον 12 από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη των δύο οργανώσεων αλλά το Ισραήλ φαίνεται πως δεν είχε πληροφόρηση πως θα έδινε το παρώνν και ο υπ’ αριθμόν ένα καταζητούμενος στη Γάζα, Γιαχία Σινουάρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments