Διεθνή

Ο Τσελίκ απαντά στον Κατζ για την ανάρτηση με τον νεκρό Σινουάρ: «Είσαι ναζί και δολοφόνος»

Ο Τσελίκ απαντά στον Κατζ για την ανάρτηση με τον νεκρό Σινουάρ: «Είσαι ναζί και δολοφόνος»
«Αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία»

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς απάντησε ο Ομέρ Τσελίκ στην επίθεση που εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ, Ίσραελ Κατζ, στον Ερντογάν, με αφορμή τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας χαρακτήρισε τον Κατζ «ναζί και δολοφόνο» λέγοντας παράλληλα ότι είναι «μέλος ενός δικτύου δολοφονιών».

«Ο Κατζ είναι ένας αξιωματούχος της βαρβαρότητας που υπερηφανεύεται για τον φόνο και τη γενοκτονία. Ο Κατζ και άλλοι σαν αυτόν επιτίθενται στον Πρόεδρό μας, τον υπερασπιστή των ανθρώπινων αξιών, εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξαν κατά της ανθρωπότητας. Γιατί είναι το όργανο ενός δικτύου δολοφονιών και γενοκτονιών που είναι εχθρός της ανθρωπότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ομέρ Τσελίκ και πρόσθεσε:

«Η αντίσταση στη Γάζα είναι η κορυφή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τελικά, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα θριαμβεύσει έναντι της βαρβαρότητας. Ο Κατζ και άλλοι εγκληματίες θα λογοδοτήσουν οπωσδήποτε ενώπιον του νόμου που υπερασπίζεται τις ανθρώπινες αξίες» κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments