Lifestyle

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Φώτης Σεργουλόπουλος: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του

Πηγή Φωτογραφίας: https://www.instagram.com/serfotis/

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Δημαρχείο Αθηνών - Το ζευγάρι πάντρεψε ο Χάρης Δούκας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Απριλίου στο Δημαρχείο Αθηνών.

Ο παρουσιαστής και ο σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ενώ ο Χάρης Δούκας ήταν εκείνος που πάντρεψε το ζευγάρι.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Buongiorno στο Mega, με τον Χάρη Δούκα να κάνει δηλώσεις επί του θέματος. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ήταν προσωπική επιλογή του παρουσιαστή να τους παντρέψει εκείνος.

«Ήταν εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου να τους παντρέψω», είπε ο Χάρης Δούκας για τον γάμο του ζευγαριού. 

To ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, επέλεξε και ο γάμος του να γίνει σε στενό κύκλο, με λίγους μόνο συγγενείς και φίλους.  

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Ήθελαν να το κρατήσουν κρυφό, να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει έναν γιο, τον Γιώργο, τον οποίο απέκτησε τον Νοέμβριο του 2013. Φέτος κλείνει τα 11 του χρόνια.

Τι έλεγε για τον γάμο ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Πρόσφατα, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» για τη σημασία που έχει στη ζωή του ο γάμος.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ο γάμος που μπορεί να έρθει μετά από μακροχρόνια σχέση να είναι μια σύμβαση οικογενειακή για να σε κρατήσει. Όταν δεν υπάρχει αυτή η σύμβαση, μπορεί στη λήξη αυτού να μην το αντέξεις και να φύγεις ή να σε εγκαταλείψουν. Δεν θα το παλέψεις τόσο πολύ ή θα το παλέψεις σε σημείο που θα πεις πνίγομαι και φεύγω. Ίσως για αυτό αυτές οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαλυθούν. Μετά από ώριμη σκέψη μπορεί να γίνεις εύκολα φίλος κάτι που δεν γίνεται σε ένα διαζύγιο. Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Στις σχέσεις με ανθρώπους του ίδιου φύλου το ότι δεν υπήρχε μια σύμβαση, μια κοινωνική αποδοχή είναι ένα συμβόλαιο τιμιότητας. Μπορεί να φαίνομαι συντηρητικός αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι συντηρητικός απλώς έχω αρχές. Βασικότερη αρχή μου είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Να σέβομαι τον άλλον που έχω απέναντί μου».

Είμαστε γονείς και εξηγούμε στα παιδιά ό,τι κι αν προκύπτει, είχε πει για τον γιο του

Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος ρωτήθηκε στο παρελθόν αν τον ενοχλούν όσα λέγονται για την οικογένειά του και το παιδί του, είχε απαντήσει: «Θα μιλήσουν για την οικογένειά μου; Θα ακουστεί άποψη για τη ζωή μου; Έχω μιλήσει για τη σεξουαλικότητά σου; Θα μιλήσει ο άλλος και θα έχει άποψη για την οικογένειά μου; θα πει αυτός για το παιδί μου; Θα ανεχθείς να πει κανείς για το παιδί σου ότι θα βγει ανώμαλο; Με ποιο δικαίωμα θα μιλήσει κανείς για τη σεξουαλική ζωή του άλλου και πώς θα χειριστώ το παιδί μου; Η οικογένειά μου είναι δική μου. Όσο οι άνθρωποι είναι γόνιμοι θα κάνουν παιδιά».

Όπως τόνισε «όταν υπερασπίζεσαι το παιδί σου, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Ας το συζητάνε στα καφενεία μεταξύ τους».

Στην ερώτηση πώς θωρακίζει τον 11χρονο γιο του, Γιώργο, είπε «εσύ δεν συζητάς με το παιδί σου; το παιδί σου το θωρακίζεις με την αλήθεια. Ο καθένας μεγαλώνει το παιδί του όπως πιστεύει. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στις οικογένειες και ας τα εξηγήσουν αυτοί στα παιδιά τους. Εγώ ξέρω πώς θα μιλήσω στο παιδί μου»

Παράληλα δήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει να μιλάει για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων «όσο υπάρχει κακοποιητικός λόγος».
«Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτό, να σταματήσω να διεκδικώ πράγματα όσο υπάρχει καιοποιητικός λόγος, θα τον σβήσουμε, δεν θα περάσει αυτό» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος ερωτηθείς αν ο ίδιος έχει δεχθεί bullying για όσα πρεσβεύει. Σε άλλη του συνέντευξη στην εκπομπή «Συνδέσεις» είχε αναφέρει: «Θα ήθελα να είχα μια σχέση έγγαμη και να αποφασίζαμε να κάνουμε ένα παιδί. Αυτό θα ήταν το οποίο θα το δουν οι επόμενες γενιές ανθρώπων», επισημαίνοντας: «Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς εξηγείς στο παιδί σου και απαντώ ότι το παιδί καταλαβαίνει, ξέρει τα πάντα, κατανοεί τα πάντα. Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνει και με ρωτάει: Γιατί δεν είμαστε ίσοι. Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να το εξηγήσω. Είμαστε γονείς και εξηγούμε στα παιδιά ό,τι κι αν προκύπτει. Είμαστε αληθινοί και δεν κρυβόμαστε. Ομοφυλόφιλοι υπήρχαν και υπάρχουν. Λεσβίες έχουν μεγαλώσει παιδιά, παντρεμένες σε οικογένεια που το έκρυβε. Τώρα εκθέτουμε τις οικογένειες μας και λέμε ποιοι είμαστε».Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έθεσε στην πορεία το εξής ζήτημα: «Εάν δηλαδή παντρεμένες γυναίκες με παιδί που έχει δύο μητέρες αποφασίσουν στο μέλλον για δεύτερο παιδί, δεν θα της επιτραπεί να το κυοφορήσει επειδή είναι ζευγάρι; Δηλαδή πρώτα να πάρει διαζύγιο και να ξαναπαντρευτεί;» και έπειτα τη σημείωσε: «Επειδή τέθηκε θέμα εργαλειοποίησης της γυναίκας, ότι αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις και οι νόμοι να τηρούνται. Η Πολιτεία καλείται να ψηφίσει ένα νόμο. Εδώ είμαστε, αυτοί είμαστε και πρέπει να προστατέψει την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ. Η πολιτεία είναι εδώ για να μας κάνει ίσους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments