Lifestyle

Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου» [vid]

Όλγα Κεφαλογιάννη έξω από την Ευελπίδων: «Είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [371852] ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Σημειώνεται ότι η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους

«Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης», δήλωσε χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία σήμερα πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές πως η κρίση στο γάμο της με τον Μίνω Μάτσα οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Σας παρακαλώ! Ακούστε, εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου, σας παρακαλώ πολύ. Σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και την οικογένειά μου, έχω δύο παιδιά τριών ετών και είμαι εδώ μόνο γι’ αυτά», είπε φανέρα φορτισμένη η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τους δικηγόρους της.

Σημειώνεται ότι η υπουργός Τουρισμού κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του μουσικοσυνθέτη, με τα οποία ζητά την αποκλειστική προσωρινή επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και ο Μίνως Μάτσας καθώς επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής που αφορά στην επιμέλεια των παιδιών τους.

Ωστόσο, η διαδικασία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας έχουν καταθέσει αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής που αφορά στη ρύθμιση του ζητήματος της επιμέλειας των ανήλικων παιδιών τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάνη εξέδωσε χθες, 17 Οκτωβρίου, ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και την κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. «Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, ενώ προειδοποιεί για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments