Lifestyle

Σωτήρης Λαμάι: «Έχω μεγάλη πέραση στους γκέι, κοκκινίζω και ντρέπομαι όταν βλέπω τα μηνύματά τους»

Σωτήρης Λαμάι: «Έχω μεγάλη πέραση στους γκέι, κοκκινίζω και ντρέπομαι όταν βλέπω τα μηνύματά τους»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Σωτήρης Λαμάι: «Έχω μεγάλη πέραση στους γκέι, κοκκινίζω και ντρέπομαι όταν βλέπω τα μηνύματά τους»

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα κομπλιμέντα που του κάνουν στα social media, αλλά και τα χρήματα που κερδίζει από το TikTok

Ο Σωτήρης Λαμάι, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή του στο Survivor, αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται από τους ομοφυλόφιλους που τον ακολουθούν στα social media, αλλά και στα ποσά που λαμβάνει από το TikTok.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε αρχικά, τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που έχει καταφέρει να κερδίσει από το TikTok.

«Θα μου πεις “τι είναι το TikTok;”. Αλλά θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη απάτη στην παγκόσμια οικονομία. Έχω βγάλει αρκετά χρήματα και από το παιχνίδι αυτό. Μπορεί να φτάσει κανείς να βγάλει 10.000 ευρώ… και βάλε από το TikTok! Υπήρχαν μήνες που έφτανα πολύ παραπάνω από αυτό το ποσό και συγκεκριμένα, πριν μπω στο Survivor, είχα μηνιαίο εισόδημα ίσως διπλάσιο και τριπλάσιο από αυτό το ποσό πολλές φορές. Είναι τρελό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments