Πολιτική

Άδωνις:Τι θα κάνει η Λατινοπούλου με τον Όρμπαν;-Υιοθετεί τις απόψεις του για Κύπρο,Μακεδονία,Μεταναστευτικό;

Άδωνις:Τι θα κάνει η Λατινοπούλου με τον Όρμπαν;-Υιοθετεί τις απόψεις του για Κύπρο,Μακεδονία,Μεταναστευτικό;

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//action24//Άδωνις: Τι θα κάνει η Λατινοπούλου με τον Όρμπαν;-Υιοθετεί τις απόψεις του για Κύπρο,Μακεδονία,Μεταναστευτικό;

Εξωφρενικό να κατηγορούν τον Μητσοτάκη για πολιτική ανοιχτών συνόρων

«Συμμερίζομαι πλήρως τις απόψεις του Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα, η Λατινοπούλου πρέπει να μάθει να απαντάει πολιτικά, ο Πολάκης πρέπει να κάνει, κάποια στιγμή, τις επιλογές του απέναντί μου και απέναντι στην δικαιοσύνη», τόνισε, σήμερα το πρωί, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας ειδικότερα για την έκφραση «πατριώτες της φακής», που χρησιμοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό, ο υπουργός Υγείας ανέφερε: «Συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διακινείται στο διαδίκτυο ότι επίκειται «ξεπούλημα» στο Αιγαίο από τον πρωθυπουργό και τον κ. Γεραπετρίτη. Όταν αμφισβητείς τον πατριωτισμό κάποιου, αμφισβητείς τον πυρήνα της ύπαρξής του. Ο Μητσοτάκης έχει ενισχύσει θεαματικά την άμυνα της χώρας μας. Ο Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν στον Σαμαρά. Δεν διανοούμαι ότι ο Σαμαράς αμφισβητεί τον πατριωτισμό του Μητσοτάκη. Οι πρώην πρόεδροι έχουν απόλυτο δικαίωμα λόγου. Ο κ. Σαμαράς εξέφρασε και από την Κύπρο αυτά που λέει πάντα, τις διαχρονικές απόψεις του. Το ότι θέτει δημόσια ορισμένες ανησυχίες μόνο όφελος δημιουργεί».

Αναφερόμενος, εν συνεχεία, στον χαρακτηρισμό περί «αριστερής ψυχούλας», που χρησιμοποίησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως «η κυρία Λατινοπούλου είναι πολιτικός μας αντίπαλος. Είναι εκλεγμένη ευρωβουλευτής. Ανήκει στην ίδια ευρωομάδα με τον Βίκτωρ Ορμάν, ο οποίος ζητεί να σταλούν όλοι οι μετανάστες στις χώρες πρώτες αποδοχής, δηλαδή στην Ελλάδα, να αποκαλούμε τα Σκόπια Μακεδονία και δεν βλέπει πρόβλημα παραβίασης του διεθνούς δικαίου και παράνομης κατοχής στην Κύπρο. Τι σκέπτεται λοιπόν να κάνει η κυρία Λατινοπούλου; Θα παραμείνει στην ίδια ευρωομάδα με τον Βίκτωρ Όρμπαν; Σε αυτό να απαντήσει και να αφήσει τους γλυκερούς χαρακτηρισμούς. Πρέπει να καταλάβει ότι όταν παίρνεις αξίωμα, αρχίζεις να έχεις και ευθύνες».

«Και αυτό που γίνεται από χθες με τις δήθεν μαλακές θέσεις Μητσοτάκη για το μεταναστευτικό, καταντάει εκνευριστικό», συμπλήρωσε ο ά. Γεωργιάδης. «Μα ο Μητσοτάκης δεν ζήτησε να ανοίξουν τα σύνορα για τους μετανάστες που θα μαζέψουν ελιές, αλλά μίλησε για legal immigrants, για νόμιμους μετανάστες Ο Μητσοτάκης δεν διαφώνησε με την Μελόνι, αλλά συμφώνησε με την Ιταλίδα πρωθυπουργό. Εκτιμώ ότι θέλουν να βλάψουν την ΝΔ, για αυτό το λόγο αποκαλούν «διεθνιστή» τον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης επεκτείνει το τείχος στον Έβρο και κάνει επαναπροωθήσεις μεταναστών. Πάει πολύ να κατηγορείται για «διεθνισμό» και πολιτική ανοιχτών συνόρων».

Σε σχέση, ακόμη, με την αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη, ο υπουργός Υγείας εξήγησε: «Ήμουν πάρα πολύ ήρεμος κατά τη χθεσινή κοινοβουλευτική συζήτηση. Χαίρομαι που ήρθη η ασυλία του Πολάκη. Έχω αθωωθεί για τη Νοβάρτις μέσω αρχειοθέτησης. Ο Πολάκης θα πει στο δικαστήριο ότι ο εισαγγελέας ήταν πιασμένος. Άρα μάλλον θα καταδικαστεί ξανά. Αν ο Πολάκης ζητήσει συγνώμη, θα σταματήσω να ασχολούμαι μαζί του. Αν όχι, θα ξαναπάει στο δικαστήριο, όπου θα καταδικαστεί και πάλι. Σε αυτή την περίπτωση, ο Πολάκης διατρέχει τον κίνδυνο να οδηγηθεί στη φυλακή. Ο Πολακής θα πειθαρχήσει στα δικαστήρια και τις αποφάσεις τους ή θα οδηγηθεί στη φυλακή; Πρέπει να κάνει τις επιλογές του», είπε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments