Αθλητισμός

Τα ερωτήματα για την ενδεκάδα αλλά και τις επιλογές της 20άδας που θα έχει μαζί του ο Αλμέιδα

Τα ερωτήματα για την ενδεκάδα αλλά και τις επιλογές της 20άδας που θα έχει μαζί του ο Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Τα ερωτήματα για την ενδεκάδα αλλά και τις επιλογές της 20άδας που θα έχει μαζί του ο Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα δουλεύει εντατικά στα Σπάτα

Ο Ματίας Αλμέιδα δουλεύει εντατικά στα Σπάτα με τους ποδοσφαιριστές εν όψει της επανέναρξης και του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όπου η νίκη είναι μονόδρομος μετά το τελευταίο ατυχές αποτέλεσμα. Το ευτυχές για τον Πελάδο, είναι πως το απουσιολόγιο του είναι πλέον λευκό, επομένως έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Αυτό, φέρνει αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά την ενδεκάδα αλλά όχι μόνον, καθώς πλέον ερωτήματα μπαίνουν και για το ποιοι θα μείνουν εκτός 20άδας. Καθώς, αν πάρουμε ως υποθετικό σενάριο, που μοιάζει όμως αρκετά πιθανό, να ξεκινήσουν μεσοεπιθετικά για παράδειγμα ο Περέιρα στο «8», ο Πινέδα πίσω από τον επιθετικό,  ο Κοϊτά αριστερά, ο Ελίασον δεξιά και  ο Λιβάι στην κορυφή, και με τέσσερις από τις αλλαγές να αφορούν τερματοφύλακα, ακραίο μπακ, στόπερ και «εξάρι», τότε μόνο πέντε από τους Λιούμπισιτς, Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς, Αμραμπατ, Φερνάντες, Λαμέλα, Τσούμπερ, Πιερό και Μαρσιάλ μπορούν να βρουν θέση στον πάγκο.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η μεσοεπιθετική πληρότητα αποτελεί και την μεγαλύτερη «σπαζοκεφαλιά» για τον Ματίας ο οποίος υπενθυμίζουμε πως συνήθως επιλέγει τους τελικούς 20 με βάση την κατάσταση που τους βλέπει να βρίσκονται μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις αλλά και του τακτικού πλάνου ανάλογα και με τον αντίπαλο και  αυτο θα κάνει και τώρα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πιο εύκολα όσον αφορά την μεσοαμυντική γραμμή, με τον Στρακόσα να είναι αυτός που θα ξεκινήσει στα δοκάρια, τον Βίντα δεξί στόπερ και τον Μουκουντί αριστερό με δεδομένο πως ο Κάλενς λόγω εθνικής Περού έχει χάσει σχεδόν όλες τις προπονήσεις, τους Ρότα-Πήλιο στα άκρα και τον Σιμάνσκι κόφτη. 

Πηγή: aek365.org

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments