Lifestyle

Πάολα: Γιατί ο γιατρός δεν την αφήνει να ανέβει στη σκηνή – Τον παράκουσε εκείνη [vid]

Πάολα: Γιατί ο γιατρός δεν την αφήνει να ανέβει στη σκηνή – Τον παράκουσε εκείνη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram paola_official__//Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε ότι έσπασε το μετατάρσιό της και έχει βίδες στο πόδι της ενώ επεσήμανε ότι ο γιατρός δεν την αφήνει ακόμα να ανέβει στη σκηνή, εντολή που έχει παρακούσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε ότι έσπασε το μετατάρσιό της και έχει βίδες στο πόδι της ενώ επεσήμανε ότι ο γιατρός δεν την αφήνει ακόμα να ανέβει στη σκηνή, εντολή που έχει παρακούσει

Την σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε στο πόδι της, αποκάλυψε η τραγουδίστρια Πάολα σε συνέντευξή της στη Secret των Παραπολιτικών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξήγησε ότι έσπασε το μετατάρσιό της και έχει βίδες στο πόδι της ενώ επεσήμανε ότι ο γιατρός δεν την αφήνει ακόμα να ανέβει στη σκηνή, εντολή που έχει παρακούσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spicy (@spicymusic_official)

«”Πετάς” στην πίστα, ενώ έχεις κάνει µια σοβαρή επέµβαση στο πόδι σου. Τι έχει συµβεί;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε:

«Έχω σπάσει το µετατάρσιό µου. Έχω βίδες στο πόδι µου. Ο γιατρός δεν µου επιτρέπει ακόμη να ανέβω στη σκηνή. Όμως δεν γίνεται να αφήσω τη δουλειά µου, γιατί εγώ θα µμπορούσα και για δύο χρόνια να κάτσω σπίτι µου. Η δουλειά µου είναι ευλογία για µένα. Το δώρο που πήρα από τον Θεό το έκανα δουλειά. ∆εν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από αυτό.

Από τη στιγμή που έκανα το δώρο του Θεού δουλειά, είναι τεράστια ευλογία. Από εκεί και πέρα, έχω µια ομάδα που αποτελείται από 25 άτομα. Αν λείψω εγώ, λείπει το ψωμί στο σπίτι τους. Υπάρχει κατανόηση όταν λέμε ότι ο καλλιτέχνης έχει κάνει επέμβαση στο πόδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments