Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρελθόν το αριστερό μίσος για καθετί ιδιωτικό

Άδωνις Γεωργιάδης: Παρελθόν το αριστερό μίσος για καθετί ιδιωτικό

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)//Άδωνις Γεωργιάδης: Παρελθόν το αριστερό μίσος για καθετί ιδιωτικό

Συμμετοχή στα εγκαίνια πολυτελούς ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου στην υπηρεσία όλων των Ελλήνων

Στα εγκαίνια ενός σύγχρονου και πολυτελούς, ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου στην «καρδιά» της Αθήνας παραβρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το διαγνωστικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Πατησίων, στεγάζεται σε ένα υπέροχο και πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο, ένα μικρό παλάτι, τις υπηρεσίες του οποίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν 10.000.000 Έλληνες.

Με αφορμή την ανέγερση του εν λόγω διαγνωστικού κέντρου, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει το τέλος της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, η οποία απεχθάνεται κάθε ιδιωτική πρωτοβουλία, κάθε ιδιωτική παρέμβαση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Σήμερα, σημειώνει ο υπουργός Υγείας, «με τον ΕΟΠΥΥ και την απόφαση μας τότε να αγοράζουμε υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα, πλέον αυθημερόν σε υπέροχα κέντρα όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν με ελάχιστη συμμετοχή να κάνουν όλες τους τις εξετάσεις».

Ακολουθεί η πλήρης ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Μία από τις μεγαλύτερες ζημιές της εποχής της Ιδεολογικής Ηγεμονίας της Αριστεράς στην Ελλάδα, εποχή που ευτυχώς χάρη και στους δικούς μου αγώνες έχει παρέλθει, ήταν το μίσος για καθετί ιδιωτικό.

Πριν από μερικά χρόνια εν ενεργεία Υπουργός Υγείας δεν θα τολμούσε καν να διαφημίσει ότι πήγε να κάνει τα εγκαίνια ενός ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου.

Όμως δείτε τί έχει συμβεί, πριν την δημιουργία του ΕΟΠΥΥ, ΕΟΠΥΥ που η Αριστερά τότε καταψήφισε και πολέμησε, οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ πήγαιναν για εξετάσεις μόνον στα ιατρεία του ΙΚΑ ή σε δημόσιες δομές. Περίμεναν σε ουρές ώρες και μπορεί να χρειάζονταν και δύο μήνες για απλές εξετάσεις.

Με τον ΕΟΠΥΥ και την απόφαση μας τότε να αγοράζουμε υπηρεσίες από τον ιδιωτικό τομέα, πλέον αυθημερόν σε υπέροχα κέντρα όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν με ελάχιστη συμμετοχή να κάνουν όλες τους τις εξετάσεις.

Εάν μετρήσετε τον δείκτη ιδιωτικών δαπανών για την υγεία, δείκτη που συνεχώς αναφέρει το ΠΑΣΟΚ πχ αυτή η μεταρρύθμιση αύξησε την ιδιωτική συμμετοχή. Όμως ποιος στα σοβαρά μπορεί να πει ότι σήμερα η πρόσβαση των ασθενών σε διαγνωστικές εξετάσεις δεν είναι εξαιρετικά καλύτερη από ό,τι πριν από 12 χρόνια; Άλλωστε και η Αριστερά τελικά όταν κυβέρνησε δεν γύρισε στο προηγούμενο καθεστώς διότι θα γινόταν επανάσταση.

Εγώ χθες προσκλήθηκα και πήγα στα εγκαίνια ενός υπέροχου πραγματικά νεοκλασικού κτιρίου της Afidea στο κέντρο των Αθηνών στην Πατησίων.

Ένα διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο που ήταν κάποτε υπό κατάληψη, μεταμορφώθηκε σε αυτό το αριστούργημα που βλέπετε. Και αντί για αχούρι, στην γειτονιά αυτή έχουν πλέον ένα μικρό παλάτι, τις υπηρεσίες του οποίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν 10.000.000 πολίτες.

Και ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναδείξω κάτι καλό όταν γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα.

Η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς μας κράτησε χρόνια πίσω και ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα για να πάμε μπροστά.

Είναι καλό και για την Ελλάδα γενικά και για τους ασθενείς μας ειδικότερα τέτοιες μεγάλες αλυσίδες να έρχονται και να επενδύουν εδώ.

Υγ. Το ροζ χρώμα στα φώτα είναι για τον μήνα που είναι αφιερωμένος στην μάχη κατά του καρκίνου του μαστού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments