Πολιτική

Πολάκης: Εγώ τον Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω

Πολάκης: Εγώ τον Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Πολάκης: Εγώ τον Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω

Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε από την Τρίπολη, ο βουλευτής Χανίων, πρώην υφυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο περιοδείας

«Δεν επιθυμώ κανέναν αποκλεισμό. Εγώ τον Στέφανο Κασσελάκη θέλω να τον νικήσω και όχι να τον αποκλείσω, γιατί πρέπει να ηττηθούν οι απολιτίκ απόψεις του και οι στενές απόψεις του. Θέλω να έρθει μαζικά ο κόσμος να ψηφίσει για να κατοχυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης και με μία συλλογική ηγεσία, να πάει μπροστά η χώρα και αυτός».

Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε από την Τρίπολη, ο βουλευτής Χανίων, πρώην υφυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Το πρόγραμμά μου, βασίζεται σε έξι (6) πυλώνες όπως έχω ήδη γνωστοποιήσει. Πρέπει, να παρθούν πίσω κάποιοι μνημονιακοί νόμοι (13ος και 14ος μισθός και σύνταξη, να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο της Εθνικής Τράπεζας το κράτος, να αποκτήσει το 51 % της ΔΕΗ, το κράτος, να επανέλθει το μάνατζμεντ των ΕΛΠΕ στο δημόσιο, να ρυθμιστεί με νόμους το ιδιωτικό χρέος). Πρέπει να αλλάξουν πολλά στη Δικαιοσύνη, πρέπει να υπάρξουν καλύτερες αμοιβές για το Κοινωνικό Κράτος, πρέπει να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, πρέπει να δούμε εκ νέου τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής και φυσικά, πρέπει να υπάρξουν γενναίες αλλαγές στο Κράτος, με αρμοδιότητες και πόρους στις Αποκεντρωμένες Δομές και στους ΟΤΑ. Εδώ, πρέπει να γίνουν και ριζικές αλλαγές στα οργανωτικά του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μία Περιφερειακή Επιτροπή σε κάθε Περιφέρεια της χώρας. Αυτή η Επιτροπή, θα παράγει τοπικό σχέδιο ανάπτυξης μετά από διαβούλευση με την τοπική κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίρνει το τοπικό σχέδιο και έτσι θα αρχίσει να συνδέεται με τον κόσμο. ΣΥΡΙΖΑ και τοπικό σχέδιο θα δικτυώνονται σε κάθε περιοχή και έτσι θα προχωρά η χώρα»,  ανέφερε με έμφαση ο κ. Πολάκης.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «χρειάζεται σαρωτική αλλαγή στον ΣΥΡΙΖΑ που θα ξαναβάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού η κοινωνική αναγκαιότητα για αξιωματική αντιπολίτευση και για αυριανή κυβερνώσα, προοδευτική και αριστερή δύναμη, υπάρχει και αυτό θα καλυφθεί, γιατί η ιστορία και η πολιτική απεχθάνονται το κενό».

Μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη,  είπε: «Δυστυχώς, διαψευστήκαμε. Ούτε πολιτικό επιτελείο συγκρότησε, ούτε σχέδιο παρήγαγε, ούτε προγραμματικές θέσεις εξέπεμψε. Ήταν βαρύ το λάθος του για κομματική πειθαρχία στο θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια. Έφερε ένα κακό αποτέλεσμα στις Ευρωεκλογές».

Ο βουλευτής (συνοδευόταν απ’ τον βουλευτή Αρκαδίας, Γιώργο Παπαηλίου), πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και είχε επαφές με γιατρούς και λοιπό υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό. Για το Παναρκαδικό, τόνισε, ότι  «άκουσε για 10 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές σε προμήθειες και για ύπαρξη ενός μόνο ακτινολόγου».

Ο Παύλος Πολάκης  είχε επαφές και με καταστηματάρχες στο κέντρο της Τρίπολης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments