Αθλητισμός

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Με στόχο την κορυφή η Ένωση – Η πιθανή ενδεκάδα του Αλμέιδα

ΑΕΚ ΠΑΟΚ: Με στόχο την κορυφή η Ένωση – Η πιθανή ενδεκάδα του Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: [368605] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:30 aek365/Cosmote TV 1) τον ΠΑΟΚ

Στα αγωνιστικά το πολύ ευχάριστο γεγονός για την ΑΕΚ είναι πως για πρώτη φορά φέτος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα! Όλοι γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα. Ακόμα και οι Μαρσιάλ, Λαμέλα. Το ποιοι δεν θα είναι στην αποστολή θα γίνει γνωστό μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, όμως όσοι μείνουν στην εξέδρα θα είναι λόγω απόφασης προπονητής, επειδή απλά δεν χωράνε όλοι! Οσον αφορά την αρχική 11άδα ο Αλμέιδα έχει δοκιμάσει πολλά όλες αυτές τις ημέρες, όμως υπάρχουν κάποιες θέσεις «καπαρωμένες».

Στο τέρμα θα είναι ο Στρακόσια και στην άμυνα λογικά οι Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιος. Μπροστά τους ως «6άρι» ο Σιμάνσκι, ενώ στον άξονα θα είναι και ο Περέιρα. Στα άκρα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Ελίασον και Κοϊτά με τον Πινέδα συνδετικό κρίκο μεσαίας γραμμής και επίθεσης.

Εκεί στην κορυφή παίζεται η θέση ανάμεσα σε Γκαρσία και Πιερό, με τον Λιβάι να έχει προβάδισμα. Εννοείται δεν αποκλείεται να επιλέξει κάτι άλλο ο Αλμέιδα.

Έχει όλους τους παίκτες εξάλλου στα πλάνα του και δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι διαφορετικό όσον αφορά τα πρόσωπα σε κάποιες θέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments