Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτούς σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα

Ολυμπιακός: Αυτούς σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ολυμπιακός: Αυτούς σκέφτεται ο Μεντιλίμπαρ για την αρχική ενδεκάδα

Ο Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει χρόνος για αποφόρτιση μέχρι τον αγώνα με την Μάλμε. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Έσε και Μουζακίτη στα χαφ, τους Ρόντινεϊ, […]

Ο Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει χρόνος για αποφόρτιση μέχρι τον αγώνα με την Μάλμε. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην άμυνα, τους Έσε και Μουζακίτη στα χαφ, τους Ρόντινεϊ, Τσικίνιο, Κωστούλα ή Μασούρα μπροστά τους και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης σύμφωνα με το sport24.gr και τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Βάσκος κόουτς, ο οποίος έκανε την έκπληξη συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή τον Ανδρούτσο για πρώτη φορά, έχει διαθέσιμους στην 23άδα και τους Γιάρεμτσουκ, Ολιβέιρα, Γκαρθία, Βέλντε, Στάμενιτς, Ντόη, Πιρόλα, Μπιανκόν, Αναγνωστόπουλο και Μπότη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρτίνς, Γουίλιαν και Πασχαλάκης, ο Γιαζίτζι και οι νεαροί Αποστολόπουλος, Παπακανέλλος -ο Μπακούλας και ο Κουτσίδης αγωνίστηκαν το Σάββατο (19/10) με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments