Αθλητισμός

Ολυμπιακός Λεβαδειακός: Έκπληξη στο Καραϊσκάκη και αποδοκιμασίες [2-2]

Ολυμπιακός Λεβαδειακός: Έκπληξη στο Καραϊσκάκη και αποδοκιμασίες [2-2]

Πηγή Φωτογραφίας: [372747] SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/ EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ουραγό Λεβαδειακό 

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ουραγό Λεβαδειακό και προηγήθηκε από νωρίς με 2-0, οπότε όλοι περίμεναν μια εύκολη νίκη, αλλά τα πάντα άλλαξαν στη συνέχεια και το σκορ έγινε 2-2, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Το ματς άρχισε ακριβώς όπως ήθελε ο Ισπανός προπονητής, με γκολ από πολύ νωρίς δηλαδή και συγκεκριμένα το 2ο λεπτό, όταν ο Βέλντε με το κεφάλι βρήκε τον Τσικίνιο, ο οποίος με ωραίο σκάψιμο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Γκολ που μέτρησε μετά την εξέταση του VAR, αφού υπήρχαν υποψίες για οφσίντ, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν έτσι το προβάδισμα και να έχουν ευκαιρία για να το διευρύνουν στο 12′ με την κεφαλιά του Ελ Κααμπί μετά τη σέντρα του Μασούρα αλλά ο Γκροφ κατάφερε, έστω δύσκολα, να αποκρούσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν την κατάσταση, ήταν συνεχώς μπροστά και δεν άργησαν τελικά να πετύχουν και 2ο γκολ. Στο 20′ ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι για χέρι του Παπαδόπουλου που μονομάχησε ψηλά με τον Ντόη και στο 21′ ο Ελ Κααμπί εκτέλεσε και έγραψε το 2-0.

Στο 45′ ο διαιτητής πήγε ξανά στην άσπρη βούλα, αυτή τη φορά για μαρκάρισμα του Ντόη στον Ζίνι, με τον Όζμπολτ να εκτελεί στο 45’+1′ και να μειώνει σε 2-1.

Ο Λεβαδειακός ξαναμπήκε, έτσι, στο παιχνίδι και νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, στο 57′, το Καραϊσκάκη πάγωσε αφού ο Γιαννιώτας με ωραία κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Πεντρόσο, έκανε το 2-2! Έτσι, ένα εύκολο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους», με το γρήγορο 2-0, έγινε θρίλερ, με τον Ανδρούτσο να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 72′, μετά τη σέντρα του Ροντινέι, για το 3-2 αλλά ο Λιάγκας κατάφερε να διώξει.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (73′ Κοστίνια), Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (73′ Ντάνι Γκαρθία), Μουζακίτης, Μασούρας (85′ Γιάρεμτσουκ), Τσικίνιο (63′ Κωστούλας), Βέλντε (63′ Ανδρούτσος), Ελ Κααμπί.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκροφ, Τσάπρας, Κ. Παπαδόπουλος (36′ Κάτρης), Λιάγκας, Μορέιρα, Τσοκάι, Λομαράνα, Πλέγας (46′ Ζίνι), Γιαννιώτας (62′ Ρόμο), Πεντρόσο, Όζμπολτ (78′ Βήχος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments