Διεθνή

Σάλος με τη χήρα του Σινουάρ που κρατά στο τούνελ τσάντα $30.000 μία μέρα πριν από την επίθεση της Χαμάς

Σάλος με τη χήρα του Σινουάρ που κρατά στο τούνελ τσάντα $30.000 μία μέρα πριν από την επίθεση της Χαμάς

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Σάλος τη χήρα του Σινουάρ που φέρεται να κρατά στο τούνελ τσάντα $30.000 μία μέρα πριν από την επίθεση της Χαμάς

«Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν χρήματα για φαγητό, βλέπουμε την ιδιαίτερη αγάπη του Σινουάρ και της συζύγου του για τα χρήματα», λέει εκπρόσωπος του IDF

Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, που έπεσε νεκρός από ισραηλινά πυρά στη Γάζα, είχε τη φήμη αδίστακτου σαδιστή. Αλλά πολλοί του αναγνώριζαν ότι σε αντίθεση με άλλα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης έμενε στον θύλακα και βίωνε τις κακουχίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε και αυτός αγάπη στην πολυτέλεια.

Νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει τον Γιαχία Σινουάρ, να μεταφέρει την οικογένειά του σε ένα υπόγειο κρησφύγετο, στα δαιδαλώδη τούνελ της Γάζας. Η σύζυγός του διακρίνεται καθαρά να κρατάει μία πολυτελή τσάντα Hermes Birkin. Η αξία της υπολογίζεται σε 32.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τους ισραηλινούς αξιωματούχους τα πλάνα τραβήχτηκαν λίγες ώρες πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου. Ο Σινουάρ, 61 ετών και η σύζυγός του Αμπού Ζαμάρ, κρατώντας τη σούπερ πολυτελή τσάντα,  φαίνονται να βοηθούν τους δύο μικρούς τους γιους να περάσουν από το στενό διάδρομο του τούνελ στις 10:45 μ.μ. της 6ης Οκτωβρίου 2023.

«Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν χρήματα για φαγητό, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για τα χρήματα», έγραψε στο X ο εκπρόσωπος Τύπου του IDF Avichay Adraee.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments