Lifestyle

Αντζελίνα Τζολί: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες» – Τι είπε για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες» – Τι είπε για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

Πηγή Φωτογραφίας: instagram angelina jolie, Αντζελίνα Τζολί: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες» – Τι είπε για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει τη θρυλική Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν.

ΗΑντζελίνα Τζολί μίλησε για τον ρόλο της, ως Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria», μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, ενώ, αναφέρθηκε και στη σχέση με τους Έλληνες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie)

«Στην Ελλάδα, λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που αρχίσαμε τα γυρίσματα στην Ελλάδα, γιατί νιώσαμε μεγάλη υποστήριξη και είχαμε υπέροχες συζητήσεις με ανθρώπους που γνώρισα».

Μιλώντας για τον ρόλο της, ως Μαρία Κάλλας, επεσήμανε: «Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες; Τεχνικά, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα, να ξεπεράσω τη νευρικότητα να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο».

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αρχή με τη βιογραφία της Μαρίας Κάλλας

Τις ταινίες έναρξης και λήξης αποκάλυψε το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, με την πολυαναμενόμενη «Maria» του Πάμπλο Λαραΐν για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί στον ομώνυμο ρόλο, να ανοίγει το Φεστιβάλ. Η ταινία λήξης της διοργάνωσης είναι το «The end» του Τζόσους Οπενχάιμερ, με την Τίλντα Σουίντον και τον Μάικλ Σάνον.

Η νέα ταινία του σπουδαίου χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ολύμπιον.

Στην ταινία «Maria», η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας, η εμβληματικότερη ερμηνεύτρια του 20ού αιώνα. Η ταινία ακολουθεί την Ελληνίδα ντίβα την περίοδο που αποσύρεται στο Παρισι, ύστερα από μία λαμπερή και ταραχώδη ζωή. To «Maria» επαναπροσεγγίζει τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναπολεί την ταυτότητα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της ξεχωριστής της προσωπικότητας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments