Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την απώλειά της [vid,pics]

Φώφη Γεννηματά: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από την απώλειά της [vid,pics]

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ(ΧΡΗΞΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς και οι επί χρόνια στενοί συνεργάτες της

Τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, τίμησαν σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο φίλοι, συγγενείς και στελέχη του κόμματος, στο μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατό της.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, καθώς και οι επί χρόνια στενοί συνεργάτες της.

Η Φώφη Γεννηματά είχε διατελέσει πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής την περίοδο 2018-2021 και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά το 2015-2021.

Στις 11 Οκτωβρίου 2021 έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου μετά από μεγάλη επιδείνωση τη υγείας της άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου. Είχε διαγνωστεί από το 2008 με καρκίνο του μαστού.

Η κηδεία της είχε γίνει δημοσία δαπάνη με τιμές εν ενεργεία υπουργού, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, μετά το σύντομο λαϊκό προσκύνημα που προηγήθηκε. Ενταφιάστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στον τάφο της οικογένειας Γεννηματά.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments