Πολιτική

Ράνια Σβίγκου: Θα γίνει κανονικά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ράνια Σβίγκου: Θα γίνει κανονικά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [366378] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Έχει βρεθεί και ο χώρος, συγκεκριμένα στο Γκάζι, όπου θα γίνει το Συνέδριο

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε επικοινωνία που είχαν μαζί της τα «Παραπολιτικά», ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση και πως το Συνέδριο θα γίνει κανονικά, στον χρόνο που έχει αποφασιστεί. Παραλλήλως, γνωστοποιεί πως έχει βρεθεί και ο χώρος, συγκεκριμένα στο Γκάζι, όπου θα γίνει το Συνέδριο, το οποίο θα είναι και αρκετά μαζικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές από την Κουμουνδούρου υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει αυτή την ώρα καμία αυξημένη διάθεση για εγγραφές μελών, κάτι που καταδεικνύει την περιορισμένη δυναμική του κ. Κασσελάκη στον κομματικό μηχανισμό. Γνώστες της ανθρωπογεωγραφίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν πως, με εξαίρεση τη συγκέντρωση που έκανε στα νότια προάστια της Αθήνας (σ.σ.: περίπου 150 άτομα), όλες οι υπόλοιπες μαζώξεις του έκπτωτου προέδρου συγκεντρώνουν λίγο κόσμο, πολλοί εκ των οποίων είναι περιφερόμενοι από περιοχή σε περιοχή.

Με βάση, συνεπώς, τα προαναφερθέντα, μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αλλαγής της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής, που σημαίνει πως δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος ο κ. Κασσελάκης. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως μεταξύ των στελεχών της πλειοψηφίας δεν υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για το συγκρουσιακό κλίμα που επικρατεί στις οργανώσεις και το οποίο μπορεί να τινάξει στον αέρα το Συνέδριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments