Ελλάδα

Κορωπί: Αυτό είναι το συμφωνητικό που υπέγραφαν τα ζευγάρια με το κτήμα που τους εξαπατούσε

Κορωπί: Αυτό είναι το συμφωνητικό που υπέγραφαν τα ζευγάρια με το κτήμα που τους εξαπατούσε

Πηγή Φωτογραφίας: pexels//Κορωπί: Αυτό είναι το συμφωνητικό που υπέγραφαν τα ζευγάρια με το κτήμα που τους εξαπατούσε

Οι υπεύθυνοι του κτήματος στο Κορωπί βάρεσαν "κανόνι" αλλά συνέχιζαν να μαζεύουν χιλιάδες ευρώ από τις προκαταβολές των ανυποψίαστων ζευγαριών

Κτήμα στο Κορωπί έταζε γάμο σε μελλόνυμφους, εισπράττοντας «γενναίες» προκαταβολές για την εκδήλωση των ανυποψίαστων ζευγαριών, αλλά η τελετή δεν γινόταν ποτέ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες καταγγελίες για την υπεύθυνη του κτήματος στο Κορωπί και τους συνεργάτες της αναφορικά με τη δράση τους το 2021. Σύμφωνα με το Live News, η ομάδα του κτήματος είχαν φτάσει στο σημείο να ξεσφραγίζουν τις εγκαταστάσεις και να συνεχίζουν την παράνομη δράση τους.

Μάλιστα, ένας καταγγέλλων υποστηρίζει σε σχέση με τη δράση της υπεύθυνης του κτήματος ότι «κάναμε ένα ραντεβού μαζί της, μας έδειξε το χώρο, μας άρεσε, είπαμε τις ενστάσεις μας σε κάποια σημεία, που ήταν λίγο παρατημένο ο χώρος».

Κορωπί: Το συμφωνητικό που υπέγραφαν τα ανυποψίαστα ζευγάρια με το κτήμα

Στο ιδιωτικό συμφωνητικό που έπαιρναν στα χέρια τους, τα θύματα, αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο πελάτης αναθέτει την διοργάνωση της εκδήλωσής του, στη διοργανώτρια στις 14/09/2024 στο κτήμα Cataleya για μίνιμουμ 220 άτομα, με 44 ευρώ το άτομο».

Σε αυτή την περίπτωση η συμφωνία έκλεισε στα 10.000 ευρώ, αν πολλαπλασιάσουμε το κόστος με τα άτομα. Όταν οι πελάτες εξοφλούσαν, η υπεύθυνη τους έστελνε ένα μήνυμα όπως αυτό:

«Σας ευχαριστούμε, λάβαμε εξοφλητική καταβολή του υπολοίπου της εκδήλωσής σας, κάνοντάς σας το 10%Εκκρεμεί μόνο το ποσό του ΦΠΑ των 550 ευρώ, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί 15 μέρες πριν την εκδήλωση».

Κανένα από τα θύματα δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα συνέβαιναν. Όλοι πλήρωναν για να κλείσουν το χώρο και σε όλες τις περιπτώσεις η υπεύθυνη τους πίεζε να την ξοφλήσουν πολλές μέρες πριν την ημερομηνία του γάμου.

«Μας είπε ότι “εδώ λέει ότι θέλω να σας πω ότι το κτήμα αυτό μαζί με το μενού που έχετε διαλέξει, αυτή τη στιγμή, είναι μέχρι κι αυτή την εβδομάδα”, μας έλεγε “βρίσκεται σε μία έκπτωση αν προπληρώσετε όλο το ποσό, της τάξεως του 10%“», είπε καταγγέλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments